PSP- re érkezik a GTA Chinatown Wars!


 EkE    2009 júl 13 : 13:50
 Nincs    PSP

A Rockstar Games sajtóközleménye értelmében Paystation Portable változat készül az eddig Nintendo DS exkluzív, új GTA epizódból, a GTA: Chinatown Warsból.

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//15/5282_1247242467_psp__r.jpg|GTA Chinazown Wars::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//15/thumb_2009_07_135282_1247242467_psp__r.jpg[/lightview]Platform: PSP
Típus: Akció
Megjelenés: 2009 negyedik negyedéve

A "kínai piac" PSP-re költözik.
A Rockstar Games sajtóközleménye értelmében Paystation Portable változat készül az eddig Nintendo DS exkluzív, új GTA epizódból, a GTA: Chinatown Warsból.
A bejelentés hirtelen jött, de egyáltalán nem meglepő: Jack Tretton, SCEA főnök már többször is kifejtette - legutóbb az E3 kapcsán -, hogy a Rockstar és a Sony nagyon jó kapcsolatokat ápolnak, és a fejlesztők pontosan tudják, hogy a nagy kiadó átlagon felül támogatja őket.
A Grand Theft Auto: Chinatown Wars főhőse egy Huang Lee nevű gengszter-csóka, aki apja különös halála után Liberty Citybe utazik, ahol kalandjai során kivülről-belülről megismeri a triádok kegyetlen törvényeit, összeesküvéseit, cselszövéseit és bűnügyeit. A game PSP verziója feljavított, 16:9-be húzott minőségi grafikával, effektekkel, animációval és extra küldetésekkel érkezik.
PSP tulajdonosok, most aztán lehet örömködni!

[Beküldte: roll5]




5 Hozzászólás

    yanjun
    EkE
    14 éve

    Jah, ebben az esetben meg az érintőképernyőre kialakított minijátékokat hogy a fenébe fogják megoldani... nah arra kíváncsi leszek.

    0 0
    Jana
    14 éve

    Igazad van EkE, marad a felülnézetes megoldás és Huang Lee-ként kell a saját és a Triád útját egyengetni valamint a térkép is ugyanaz, mint az előző játékban, beleértve a tereptárgyakat és egyes helyeket.

    0 0
    EkE
    14 éve

    Én nem tudok róla semmi konkrétumot, de szerintem marad a felülnézetes megoldás. Nem hiszem, hogy átalakítanák.
    Jana, neked valami infód a dologról?

    0 0
    Harcicsiga
    14 éve

    A minosegi grafika azt jelenti,hogy mar nem "felulnezetes" lesz mint a DS-en, hanem vice stories szeru nyilt 3D-s TPS?

    0 0