Letöltési problémák? Igen és nem dolgozunk rajta.


 EkE    aug 27 : 11:20
 Nincs    Vegyes

Minden fájl a helyén van.

Minden fájl a helyén van. A letöltések valóban nem mennek, de nem is fogunk mostanában a problémával foglalkozni.

Hogy miért nem?
Erről már írtam korábban: Hibajavítások és fejlesztések. Ez nem jótékonysági dolog. Nem fogok pénzt beleölni a letöltések kiszolgálásába, ha a tagok a beleölt költségek egy kis részét se tudják fedezni. Gyakorlatilag 2 év alatt se sikerült összehoznotok azt, hogy legalább a programozási költségeket fedezze.

Szóval lehet anyázni (nem), szitkozódni (nem). De ez a letöltéses mizéri rajtatok is áll! Amint nullába jön a támogatási kassza nekiugrunk a hibajavításoknak. Addig pedig várjuk a megváltást ;)

UI: Nem, az oldal nem fog megszűnni. Várhatóan még évtizedekig itt lesz.

The War of the Worlds és Bloodforge


 Evin    okt 01 : 10:26

250138_bloodforge_xbox_360_front_cover_.jpg

2 Xbox360-as fordítás is elkészült

Xbox 360 The War Of The Worlds
RicoKwothe nagyon nyeregben érzi magát, az Afro Samurai lefordítása után máris elkészült másik 2 játék fordításával.

A The War of the Worlds HG Wells regényét alapul véve egy földi inváziót kell túlélnünk, oldalnézetes platformelemeken ugrálva.
Míg a másik fordítás a Bloodforge, ahol a harcon van a hangsúly, és olyan vére a játék, amennyire csak lehet. Így ezt csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Mindkét fordítás elérhető a PS-Hack.hu oldalon, egy ingyenes regisztrációt követően.

Afro Samurai fordítás


 Evin    szept 23 : 19:15
 magyaritas, ps3, x360    Cikk

3b8852a4cdabd755a1456b0967f60d80.jpg

Honosítás X360 és PS3 konzolokra

RicoKwothe voltából elkészült az Afro Samurai játék fordítása Xbox360 és PS konzolokra, mely elérhető a PS-hack oldalról, egy ingyenes regisztrációt követően.

A játék az azonos nevű anime és manga alapján készült.
A játék egyedi stílusa elvitathatatlan, és ezt csak tovább fokozza, hogy főszereplőnk eredeti szinkronja Samuel L. Jackson, és az aláfestőzenét RZA szolgáltatja.

Dante's Inferno magyarítás


 Evin    máj 07 : 21:54

dantes_inferno.jpg

Hosszas technikai szünet után végre elkészült a pokoli játék fordítása

Még 2015-ben indult el a fordítás, ám technikai akadályok miatt végül pihenőre került. Idén sikerült csak a technikai anomáliákat javítani, ám sajnos ez csak a PS3-as kiadást tette lehetővé. Bármennyire is szerettem volna, az X360-as kiadás, bármit csináltam, mindig fagyott valahol, már ha hajlandó volt egyáltalán elindulni. Minden lehetséges dolgot kipróbáltam, ami az aktív fordítási időszakban, illetve idén eszembe jutott, de teljesen sehogy sem lehetett működésre bírni a fordítást a játékban.

A fordítás elérhető a letöltések közül.


The Last of Us Remastered magyarításthe-last-of-us-remastered-1280.jpg

Hosszú évek pihenése után publikussá vált egy újabb Naughty Dog játék fordítása

Még 2013 végén, a karácsonyi időszakban kezdtem el fordítani a játékot. Akkor még elkészült az alapjáték és a Left Behind DLC nyers fordítása, majd az időhiány miatt pihenőre került.
Amint elérhetővé vált a Remastered kiadás, gondoltam befejezem, és hozzáigazítom. Ekkor még nem tudtam, hogy 3 órányi fejlesztői videó is jár az új szövegekkel!

A fordítás tartalmazza:
- v1.09-es javítás
- Alapjáték + Left Bhind DLC fordítása
- Hogyan készült videó feliratozása
- Fejlesztői kommentárok az átvezető videókhoz

Az The Last of Us Remastered fordítása elérhető a játékmagyarítás adatlapján.

Az eredeti játék és a Left Behind fordítása (PS3-as kiadáshoz) elérhető a PS-Hack.hu oldalról, melyet az oldal tagjai készítettek, amely NEM azonos a most elkészült, és itt kiadott Remastered fordítással, a kettő 2 külön projekt volt!

Frissült a letöltéskezelőnk


 EkE    márc 10 : 20:22
 Nincs    Vegyes

googledrive_logo.png

Egy hetes fejlesztést követően sikeresen frissítettük a letöltéskezelőt.

Egy hetes fejlesztést követően sikeresen frissítettük a letöltéskezelőt. Ami így nagyjából 20x gyorsabb lett az elődjénél és elbír a nagy méretű fájlokkal is.
A letöltéseket Google Drive-ról szolgáljuk ki továbbra is, amit eddig a sok kérés sajnos kiakasztott. A programozónknak viszont szépen sikerült vennie a limites akadályt, így már csak elvétve fogtok olyan hibába futni, hogy nem lehet letölteni valamit.

Továbbra sincs minden link frissítve. A mostantól jelentett letöltéseket igyekszem 1 napon belül javítani. Viszont a chatboxban tett bejelentéseket továbbra sem fogom követni.