Hibajavítások és fejlesztések


 EkE    2022 nov. 15 : 21:05
 Nincs    Vegyes

update.jpg

Frissítések, javítások

2022. novemberi előrelépések: Köszönjük minden kedves tagunknak, hogy a fenntartási költségeinket közel 3 év leforgása alatt sikerült 2022 novemberi hónapig lefedni! A letöltések kiszolgálásának hibáját a programozónk javította és átalakította. Ennek köszönhetően már sebességkorlátozás nélkül érhetitek el a letöltéseket.
Mint azt már több alkalommal is jeleztem minden fájl megvan, több helyen tükrözve elérhető. Mindenféle rémhír, hogy elvesztek alaptalan. Amennyiben nem működik egy letöltés, azt a letöltési oldal hibajelentési fülén tudjátok jelezni és amint időm engedi javítani fogom.

The War of the Worlds és Bloodforge


 Evin    2020 okt. 01 : 10:26

250138_bloodforge_xbox_360_front_cover_.jpg

2 Xbox360-as fordítás is elkészült

Xbox 360 The War Of The Worlds
RicoKwothe nagyon nyeregben érzi magát, az Afro Samurai lefordítása után máris elkészült másik 2 játék fordításával.

A The War of the Worlds HG Wells regényét alapul véve egy földi inváziót kell túlélnünk, oldalnézetes platformelemeken ugrálva.
Míg a másik fordítás a Bloodforge, ahol a harcon van a hangsúly, és olyan vére a játék, amennyire csak lehet. Így ezt csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Mindkét fordítás elérhető a PS-Hack.hu oldalon, egy ingyenes regisztrációt követően.

Afro Samurai fordítás


 Evin    2020 szept. 23 : 19:15
 magyaritas, ps3, x360    Cikk

3b8852a4cdabd755a1456b0967f60d80.jpg

Honosítás X360 és PS3 konzolokra

RicoKwothe voltából elkészült az Afro Samurai játék fordítása Xbox360 és PS konzolokra, mely elérhető a PS-hack oldalról, egy ingyenes regisztrációt követően.

A játék az azonos nevű anime és manga alapján készült.
A játék egyedi stílusa elvitathatatlan, és ezt csak tovább fokozza, hogy főszereplőnk eredeti szinkronja Samuel L. Jackson, és az aláfestőzenét RZA szolgáltatja.

Dante's Inferno magyarítás


 Evin    2020 máj. 07 : 21:54

dantes_inferno.jpg

Hosszas technikai szünet után végre elkészült a pokoli játék fordítása

Még 2015-ben indult el a fordítás, ám technikai akadályok miatt végül pihenőre került. Idén sikerült csak a technikai anomáliákat javítani, ám sajnos ez csak a PS3-as kiadást tette lehetővé. Bármennyire is szerettem volna, az X360-as kiadás, bármit csináltam, mindig fagyott valahol, már ha hajlandó volt egyáltalán elindulni. Minden lehetséges dolgot kipróbáltam, ami az aktív fordítási időszakban, illetve idén eszembe jutott, de teljesen sehogy sem lehetett működésre bírni a fordítást a játékban.

A fordítás elérhető a letöltések közül.


The Last of Us Remastered magyarítás


 Evin    2020 márc. 30 : 16:17

the-last-of-us-remastered-1280.jpg

Hosszú évek pihenése után publikussá vált egy újabb Naughty Dog játék fordítása

Még 2013 végén, a karácsonyi időszakban kezdtem el fordítani a játékot. Akkor még elkészült az alapjáték és a Left Behind DLC nyers fordítása, majd az időhiány miatt pihenőre került.
Amint elérhetővé vált a Remastered kiadás, gondoltam befejezem, és hozzáigazítom. Ekkor még nem tudtam, hogy 3 órányi fejlesztői videó is jár az új szövegekkel!

A fordítás tartalmazza:
- v1.09-es javítás
- Alapjáték + Left Bhind DLC fordítása
- Hogyan készült videó feliratozása
- Fejlesztői kommentárok az átvezető videókhoz

Az The Last of Us Remastered fordítása elérhető a játékmagyarítás adatlapján.

Az eredeti játék és a Left Behind fordítása (PS3-as kiadáshoz) elérhető a PS-Hack.hu oldalról, melyet az oldal tagjai készítettek, amely NEM azonos a most elkészült, és itt kiadott Remastered fordítással, a kettő 2 külön projekt volt!

Frissült a letöltéskezelőnk


 EkE    2020 márc. 10 : 21:22
 Nincs    Vegyes

googledrive_logo.png

Egy hetes fejlesztést követően sikeresen frissítettük a letöltéskezelőt.

Egy hetes fejlesztést követően sikeresen frissítettük a letöltéskezelőt. Ami így nagyjából 20x gyorsabb lett az elődjénél és elbír a nagy méretű fájlokkal is.
A letöltéseket Google Drive-ról szolgáljuk ki továbbra is, amit eddig a sok kérés sajnos kiakasztott. A programozónknak viszont szépen sikerült vennie a limites akadályt, így már csak elvétve fogtok olyan hibába futni, hogy nem lehet letölteni valamit.

Továbbra sincs minden link frissítve. A mostantól jelentett letöltéseket igyekszem 1 napon belül javítani. Viszont a chatboxban tett bejelentéseket továbbra sem fogom követni.