Dante's Inferno magyarítás


 Evin    máj 07 : 21:54

dantes_inferno.jpg

Hosszas technikai szünet után végre elkészült a pokoli játék fordítása

Még 2015-ben indult el a fordítás, ám technikai akadályok miatt végül pihenőre került. Idén sikerült csak a technikai anomáliákat javítani, ám sajnos ez csak a PS3-as kiadást tette lehetővé. Bármennyire is szerettem volna, az X360-as kiadás, bármit csináltam, mindig fagyott valahol, már ha hajlandó volt egyáltalán elindulni. Minden lehetséges dolgot kipróbáltam, ami az aktív fordítási időszakban, illetve idén eszembe jutott, de teljesen sehogy sem lehetett működésre bírni a fordítást a játékban.

A fordítás elérhető a letöltések közül.


The Last of Us Remastered magyarításthe-last-of-us-remastered-1280.jpg

Hosszú évek pihenése után publikussá vált egy újabb Naughty Dog játék fordítása

Még 2013 végén, a karácsonyi időszakban kezdtem el fordítani a játékot. Akkor még elkészült az alapjáték és a Left Behind DLC nyers fordítása, majd az időhiány miatt pihenőre került.
Amint elérhetővé vált a Remastered kiadás, gondoltam befejezem, és hozzáigazítom. Ekkor még nem tudtam, hogy 3 órányi fejlesztői videó is jár az új szövegekkel!

A fordítás tartalmazza:
- v1.09-es javítás
- Alapjáték + Left Bhind DLC fordítása
- Hogyan készült videó feliratozása
- Fejlesztői kommentárok az átvezető videókhoz

Az The Last of Us Remastered fordítása elérhető a játékmagyarítás adatlapján.

Az eredeti játék és a Left Behind fordítása (PS3-as kiadáshoz) elérhető a PS-Hack.hu oldalról, melyet az oldal tagjai készítettek, amely NEM azonos a most elkészült, és itt kiadott Remastered fordítással, a kettő 2 külön projekt volt!

Frissült a letöltéskezelőnk


 EkE    márc 10 : 20:22
 Nincs    Vegyes

googledrive_logo.png

Egy hetes fejlesztést követően sikeresen frissítettük a letöltéskezelőt.

Egy hetes fejlesztést követően sikeresen frissítettük a letöltéskezelőt. Ami így nagyjából 20x gyorsabb lett az elődjénél és elbír a nagy méretű fájlokkal is.
A letöltéseket Google Drive-ról szolgáljuk ki továbbra is, amit eddig a sok kérés sajnos kiakasztott. A programozónknak viszont szépen sikerült vennie a limites akadályt, így már csak elvétve fogtok olyan hibába futni, hogy nem lehet letölteni valamit.

Továbbra sincs minden link frissítve. A mostantól jelentett letöltéseket igyekszem 1 napon belül javítani. Viszont a chatboxban tett bejelentéseket továbbra sem fogom követni.

Uncharted The Lost Legacy


 Evin    dec 24 : 18:56

Uncharted_The_Lost_Legacy.png

Ugye nem gondoltátok, hogy ennyi volt a Karácsony?

Az előző, Uncharted 4 fordítási hír, csak a karácsonyi ajándékunk fele volt!

Az Uncharted The Lost Legacy fordítása elérhető a játékmagyarítás adatlapján.

A fordítás az 1.08-as kiadáshoz készült és csak arra telepíthető, valamint a csomagban jelzett kiadásra. A fordítás nem tartalmaz javítást a játékhoz, csupán a fordítást! Más, esetleg saját készítésű PKG fájlra nem fog települni!

Ízelítő a fordításból:

Uncharted 4 fordítás


 Evin    dec 22 : 19:20
 Nincs    Cikk

Uncharted4.jpg

Hosszadalmas volt, de elkészült a fordítás

A játék fordítás még a PS4-es "törés" megjelenésekor indult, és köszönet illeti vateszt, aki azelőtt biztosította számomra a fájlokat, mielőtt én magam géphez jutottam volna, és ki tudtam volna nyerni.

Induláskor elég sok kérdőjel volt, kétséges volt, hogy a fordítást hogy lehet majd visszatenni a játékba, lehet-e alkalmazni patch formájában, mivel az első próbálkozások során csak a fő játékba vagy javításba lehetett berakni, gigás méretű volt még a teszt csomag, és nem volt az sem biztos, ez lecsökkenthető vagy orvosolható.
De mint látszik, minden problémát sikerült idővel megoldani, és nevetségesen kicsi lett a fordítás mérete.

A fordítás az 1.32-es kiadáshoz készült és csak arra telepíthető, valamint a csomagban jelzett kiadásra. A fordítás nem tartalmaz javítást a játékhoz, csupán a fordítást! Más, esetleg saját készítésű PKG fájlra nem fog települni!

A fordítás elérhető a játékmagyarítás adatlapján.

Ezzel kívánunk mindenkinek Kellemes Ünnepeket!

Valamint íme a játék első 1 órája magyarul (a videók még a tesztverzióból készültek, az angol szövegek valamint elírások már javítva a végleges kiadásban):

Dishonored Definitive Edition PS4


 Evin    okt 09 : 22:28
 Nincs    Cikk

DishonoredDE.jpg

Elérhetővé vált a játék PS4-es fordítása.

Mint a kutatások során kiderült, a játék alapból tartalmazza a magyar nyelvet, ami annak fényében nem meglepő, hogy a PC-s kiadás magyar nyelvvel jött ki, viszont annak fényében meglepő, hogy azt sehogy sem lehet aktiválni a játékban.
FEARka és noname06 és Scofield segítségével sikerült mindenhol felcseréltetni az angol-magyar nyelvet, így kiskaput nyitva a problémára.
Ennek csupán egy hátulütője van, hogy a fordítás méretes lett, 2.2GB.

Ahogy mindig, a fordítás csak módosított gépen, és maximum 5.07-es firmware alatt működik, illetve a magyarítás leírásában megjelölt kiadással!

Dishonored Definitive Edition magyarítás