The Last of Us Remastered magyarításthe-last-of-us-remastered-1280.jpg

Hosszú évek pihenése után publikussá vált egy újabb Naughty Dog játék fordítása

Még 2013 végén, a karácsonyi időszakban kezdtem el fordítani a játékot. Akkor még elkészült az alapjáték és a Left Behind DLC nyers fordítása, majd az időhiány miatt pihenőre került.
Amint elérhetővé vált a Remastered kiadás, gondoltam befejezem, és hozzáigazítom. Ekkor még nem tudtam, hogy 3 órányi fejlesztői videó is jár az új szövegekkel!

A fordítás tartalmazza:
- v1.09-es javítás
- Alapjáték + Left Bhind DLC fordítása
- Hogyan készült videó feliratozása
- Fejlesztői kommentárok az átvezető videókhoz

Az The Last of Us Remastered fordítása elérhető a játékmagyarítás adatlapján.

Az eredeti játék és a Left Behind fordítása (PS3-as kiadáshoz) elérhető a PS-Hack.hu oldalról, melyet az oldal tagjai készítettek, amely NEM azonos a most elkészült, és itt kiadott Remastered fordítással, a kettő 2 külön projekt volt!

Frissült a letöltéskezelőnk


 EkE    márc 10 : 20:22
 Nincs    Vegyes

googledrive_logo.png

Egy hetes fejlesztést követően sikeresen frissítettük a letöltéskezelőt.

Egy hetes fejlesztést követően sikeresen frissítettük a letöltéskezelőt. Ami így nagyjából 20x gyorsabb lett az elődjénél és elbír a nagy méretű fájlokkal is.
A letöltéseket Google Drive-ról szolgáljuk ki továbbra is, amit eddig a sok kérés sajnos kiakasztott. A programozónknak viszont szépen sikerült vennie a limites akadályt, így már csak elvétve fogtok olyan hibába futni, hogy nem lehet letölteni valamit.

Továbbra sincs minden link frissítve. A mostantól jelentett letöltéseket igyekszem 1 napon belül javítani. Viszont a chatboxban tett bejelentéseket továbbra sem fogom követni.

Uncharted The Lost Legacy


 Evin    dec 24 : 18:56

Uncharted_The_Lost_Legacy.png

Ugye nem gondoltátok, hogy ennyi volt a Karácsony?

Az előző, Uncharted 4 fordítási hír, csak a karácsonyi ajándékunk fele volt!

Az Uncharted The Lost Legacy fordítása elérhető a játékmagyarítás adatlapján.

A fordítás az 1.08-as kiadáshoz készült és csak arra telepíthető, valamint a csomagban jelzett kiadásra. A fordítás nem tartalmaz javítást a játékhoz, csupán a fordítást! Más, esetleg saját készítésű PKG fájlra nem fog települni!

Ízelítő a fordításból:

Uncharted 4 fordítás


 Evin    dec 22 : 19:20
 Nincs    Cikk

Uncharted4.jpg

Hosszadalmas volt, de elkészült a fordítás

A játék fordítás még a PS4-es "törés" megjelenésekor indult, és köszönet illeti vateszt, aki azelőtt biztosította számomra a fájlokat, mielőtt én magam géphez jutottam volna, és ki tudtam volna nyerni.

Induláskor elég sok kérdőjel volt, kétséges volt, hogy a fordítást hogy lehet majd visszatenni a játékba, lehet-e alkalmazni patch formájában, mivel az első próbálkozások során csak a fő játékba vagy javításba lehetett berakni, gigás méretű volt még a teszt csomag, és nem volt az sem biztos, ez lecsökkenthető vagy orvosolható.
De mint látszik, minden problémát sikerült idővel megoldani, és nevetségesen kicsi lett a fordítás mérete.

A fordítás az 1.32-es kiadáshoz készült és csak arra telepíthető, valamint a csomagban jelzett kiadásra. A fordítás nem tartalmaz javítást a játékhoz, csupán a fordítást! Más, esetleg saját készítésű PKG fájlra nem fog települni!

A fordítás elérhető a játékmagyarítás adatlapján.

Ezzel kívánunk mindenkinek Kellemes Ünnepeket!

Valamint íme a játék első 1 órája magyarul (a videók még a tesztverzióból készültek, az angol szövegek valamint elírások már javítva a végleges kiadásban):

Dishonored Definitive Edition PS4


 Evin    okt 09 : 22:28
 Nincs    Cikk

DishonoredDE.jpg

Elérhetővé vált a játék PS4-es fordítása.

Mint a kutatások során kiderült, a játék alapból tartalmazza a magyar nyelvet, ami annak fényében nem meglepő, hogy a PC-s kiadás magyar nyelvvel jött ki, viszont annak fényében meglepő, hogy azt sehogy sem lehet aktiválni a játékban.
FEARka és noname06 és Scofield segítségével sikerült mindenhol felcseréltetni az angol-magyar nyelvet, így kiskaput nyitva a problémára.
Ennek csupán egy hátulütője van, hogy a fordítás méretes lett, 2.2GB.

Ahogy mindig, a fordítás csak módosított gépen, és maximum 5.07-es firmware alatt működik, illetve a magyarítás leírásában megjelölt kiadással!

Dishonored Definitive Edition magyarítás

Hibajavítások és fejlesztések


 EkE    júl 09 : 16:44
 Nincs    Vegyes

update.jpg

Frissítések, javítások

A napokban visszavezettünk pár olyan tartalmi részt, amik az alaprendszer frissítése miatt elavultságuknak köszönhetően nem voltak használhatóak az új rendszeren.

Az alábbi régi tartalmak kerültek ki:
- GyIK (Gyakran Ismételt Kérdések) tartalmi rész számos elavult cikkel, viszont a modul fel lett cicomázva egy hangyányit.
- Magyarítások gyűjtőlista is a két évvel ezelőtti állapotokat tükrözve, de megtalálható benne minden telepítési információ.
Ez a modul is át lett szabva és modernizálva.
Tartalmak terén remélem Evin kap annyi késztetést, hogy feltöltse a tartalmakat.

Javítások:
- Regisztrációs problémák megoldva
- Profil törlés működőképes
- Letöltések kiszolgálása újra működőképes

Adományozás:
Mivel nem szeretném teljes mértékben saját zsebből finanszírozni a fenntartási költségeket, így lehetőséget kínálok a tagoknak az adományozásra PayPal-on keresztül.
Az adományozás menüben láthatjátok, hogy minimum mennyi pénzt öltem bele az oldal működtetésébe.

Nagyjából az alábbi tételekből tevődik össze:
- Google Drive letöltések kiszolgálása: 690Ft/hó (jelenleg 30 hónap előfinanszírozás visszatérítése)
- Programozó kolléga óradíjjas fizetése: 36000Ft (a mostani kör)
- Szerverhoszting (nincs számolva most)
- Sörfogyasztás kis része :)
Amennyiben a támogatások nem fognak érkezni és a beleölt pénzt nem kapom vissza, úgy nem nyúlunk többé a rendszerhez. Ha ez a letöltések kiszolgálásának a végét jelenti is...