Dream Killer


 Jana    2009 aug 15 : 07:18
 Nincs    Multiplatform

Midware Studios fejlesztésében készülő Dream Killer gammában együtt van minden az őrülethez, első-személyű lövöldözés és a pszichoterápia.

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//959/dreamkiller_2.jpg|Dream Killer::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//959/thumb_2009_08_15dreamkiller_2.jpg[/lightview]Platform: Xbox 360, PC Típus: Akció FPS Megjelenés: 2009. október További tartalmak: játékképek | videóelőzetes

Midware Studios fejlesztésében és az Aspyr kiadásában jelenik meg a Dream Killer akció FPS gamma. A történet egy gyors tempójú dühöngő első-személyű céllövölde mely zajlik egy titokzatos, rejtélyes világban, az álmainkban. Az általunk irányítható karakter Alice Drake pszichiáter doktornő, aki különleges képességei révén betegei tudatán át álmaikba jut, ahol megküzd legrettegettebb rémálmaik szereplőivel. A single-player játékmenetet a történet tizenkét gazdag szintje jellemzi, amit több csapat visszataszító és zavaró ellenséggel ízesítettek, akik visszatükrözik az elmét és a végtelen félelem palettáját. A félelmet nem ismerő doktornő fegyverei hatalmasak és vadak, mindegyiket jellemezi két egyedülálló támadás és idegenszerű lőszer csavar, lézer, tapadós gránátok, sőt még a "boldog gondolat" is valamint természetfeletti erők is a segítségére lesznek. A végső erőpróba elkerülhetetlenné válik kín és a védelmező között és csak egy erő fog uralkodni sokféle álomkép közepette mely olyan változatos és bizarr, mint az emberi elme maga. Természetese a játékhoz társul egy 12 fős multiplayer móka is.




0 Hozzászólás