Az EA meghív a játékosokat a "Gun Club" soraiba


 EkE    2010 jún 18 : 12:37
 Nincs    Rövid hír

electronic-arts_screenshot_20100416085609_normal.jpg

Szerezd meg a játékokat és különleges jutalmak várnak az EA vadonatúj hűségprogramja keretében

Az Electronic Arts Inc. bejelentette a „Gun Club” hűségprogramot, amely jutalmazza a játékosokat azért, amit a legjobban szeretnek csinálni – kedvenc játékaik élvezetéért. A „Gun Club” tagjai különféle juttatásokban részesülnek játékokban elérhető jutalomtartalmaktól a bétatesztekhez és a demókhoz való korai hozzáférésen át, a legizgalmasabb hírekig és a fejlesztőcsapatok elérhetőségéig. A „Gun Club” összehozza a világ legnagyszerűbb és legjobb játékait: a repertoárban olyan sikerek szerepelnek, mint a Battlefield: Bad Company 2, a Medal of Honor és a Battlefield: Bad Company 2 vadonatúj, digitális kiegészítő csomagja, melynek eseményei Vietnamban játszódnak. További játékok is szerepet kapnak hamarosan a Gun Club-ban, többek között a Battlefield Heroes és a Dead Space 2.

Mától a Battlefield: Bad Company 2 VIP játékosai Medal of Honor jutalmakra* nyernek jogosultságot, például az elsők között juthatnak hozzá a Medal of Honor bétához, valamint a Medal of Honor kereskedelmi változatának egy jutalomfegyveréhez, az M24-es mesterlövészpuskához. A meglévő EA profiljukat Gun Club tagsági profilként használó játékosok olyan tartalmakhoz nyerhetnek hozzáférést, melyek komoly előnyt jelenthetnek számukra egy csatában. A játékosok a -ez egy link, kattints IDE- honlapon nézhetnek utána a számukra elérhető jutalmaknak.

„Ez a program az egyedi projektekből egy ökoszisztémát hoz létre, és megmutatja rajongóinknak, mennyire hálásak vagyunk hűségükért. A Gun Club olyan rendszer, mely átszövi játékainkat, közvetlenül kommunikál játékosainkkal és új értéket ad rajongóink szórakozási élményeihez” – nyilatkozta Jeff Karp, az EA rangidős marketingigazgató-helyettese. „Ma beindítjuk a Gun Clubot a Battlefield: Bad Company 2 és a Medal of Honor játékokkal, melyek idén a legerősebb címeink közt vannak… és ez még csak a kezdet!”

A „Gun Club”-ról további információkhoz juthatsz a gunclub.ea.com honlapon




0 Hozzászólás