ASMagazin 20. száma már az újságárusoknál benne Bayonetta játékteszttel


 EkE    2010 márc 23 : 07:50
 Nincs    Rövid hír

as_borito20.jpg

Megjelent a magazin huszadik száma! Ezúttal is roppant változatos tartalommal és számos újdonsággal kényeztetjük el az olvasóinkat!

A hónap fő animéje a Fushigi Yuugi és a D.Gray Man, ez utóbbi kiegészítve a vadonatúj cosplay rovattal. Szintén újdonság a „Hónap felfedezettje” rovat, amiben mindig egy olyan aktuális animét fogunk kivesézni, ami éppen nagy sikerrel fut Japánban, ezúttal a Dance in the Vampire Bund-ot. A hónap kiemelt témái a horror animék (Monster, Higurashi), és a pszichopata karakterek, külön cikkben foglalkozva az ún. „yandere” típusú szereplőkkel. De rászántuk még néhány oldalt az Idő fölött járó lányra, az Égenjárókra (Sky Crawlers) és az év eleji rendezvényekre is.

Az ehavi könyvajánlóban Abe Kobo műveire koncentrálunk. Ezúttal két filmet is bemutatunk nektek, az Oscar díjas Okuribitót és Boldog Karácsonyt, Mr. Lawrence c. kultikus alkotást. Szintén újdonság, és ezzel sokak vágya teljesül, elkezdünk írni a japán divatról!

A manga részlegben folytatódik a „Legendák nyomában” c. sorozatunk, ezúttal a Grimm mesékkel foglalkozunk. Az aktuális mangakánk a yaoi rajongók kedvence: Kodaka Kazuma! Továbbá lesz még cikk az alábbi mangákról: Hellsing, Lovely Complex, Kizuna, Cherry Project, Bakuman, Tegami Bachi. Újabb újdonság, hogy ezentúl hazai tehetségeket is bemutatunk.

A nyelvtanulásban ezúttal a Naruto és a dattebayo lesz a középpontban. Ebben a hónapban két oldalas lesz a helyzetjelentés Japánból. Szintén sokan kértétek, úgyhogy végre elrajtol a recept rovatunk, ezúttal pedig a rizsfőzés fortélyait tanulhatjátok meg. Egy régi bolondériát is újra felelevenítünk, emlékeztek még a tamagochikra? Szeretitek a mobil díszeket? Reméljük igen, mert ezekről is lesz egy cikkünk!

Természetesen ebben a hónapban is lesznek zenei rovatok. A fókuszban természetesen a hamarosan hazánkba látogató LM.C. zenekar. De írunk még a heidi és a Girl Next Door nevezetű formációkról, valamint a hazai underground jrock életről is.

Az újság hátsó régiói is számos érdekességet tartogat! Extra hosszú dorama bemutató keretében ismerhetitek meg a Hong Gil Dong c. sorozatot. Elkezdünk a visual novel-ekkel foglalkozni és bemutatjuk a hack’n’slash játékok új etalonját, a Bayonettát!
A Bayonetta és a Hong Gil Dong cikkre érdemes különösen odafigyelni, ugyanis a magazin két nagyágyúja élet-halál harcot vív, hogy melyikük írása lett a jobb. Dönteni pedig, Ti olvasók fogtok!

Poszteren: az LM.C. zenekar, valamint a Lángoló Hold c. manga!



1 Hozzászólás

    EkE
    14 éve

    A jobb oldalt látható szavazás várhatóan a mai napon lezárásra fog kerülni.
    Akit érdekel a dolog, és még nem szavazott, az még megteheti...

    0 0