NFS Carbon (magyar)


 EkE    2006 nov 23 : 19:40
 Nincs    Vegyes

Nos mivel nem tudom, hogy az NFS Carbon megjelent-e kicsiny hazánkban magyarul, így gyártottam egy módosított xbe fájlt, mely lehetővé teszi a magyar felirat kinyerését a játékból.

Nos mivel nem tudom, hogy az NFS Carbon megjelent-e kicsiny hazánkban magyarul, így gyártottam egy módosított xbe fájlt, mely lehetővé teszi a magyar felirat kinyerését a játékból. A magyarosítás megtalálható a Letöltések/Játékok magyar nyelven/Magyarosítások menü alól.

A EA fiúk nagyon frappánsan gyártják az NFS szériát!
A sok piciny fájlt belesűrítik nagyméretü konténerfájlokba. Nos én ezen fájlokat böngészve jutottam arra a megálapításra, hogy "Jé ez tartalmazza az összes nyelvet amin megjelent, és azt is amin ?nem?."
Ezen felbuzdulva kibontottam, és átirogattam a default.xbe konténerfájlban lévő binarikus fájlokat, és az angol nyelvi fájlok linkjeit felcseréltem a magyarra, majd vissza helyeztem őket az xbe-be.

De mivel a nagyméretü konténerfájlokat nem tudtam szerkeszteni (regisztrálni kéne a progit) :( , így a játék csak kb felirati szinten 98%-ban magyar.

Sajna a magyar nyelvü videókra és hangokra se leltem rá, igy azok is angol nyelven futnak.

Mindenesetre remélem ezzel is segíthetlek titeket! A fájlok keresgélését pedig folytatom.

Kellemes szórakozást!

UI: Megkérnék mindenkit, aki terjeszteni szeretné, hogy elötte mindenképpen tudassa vele, illetve kereskedelmi forgalomba hozatala szigorúan tilos!




0 Hozzászólás