12 éve
2011 23 dec. P , 10:52DE.
A magyarítás elsődlegesen (csak is kizárólag a PSX-re megjelent) Final Fantasy VII játékhoz készült!
Telepítés / Letöltés:
Töltsd le a Magyarítás csomagot:
Final Fantasy VII - PSX játékmagyarítás telepítőA programmal bármelyik PSX-es Final Fantasy VII verzióba beültethető a magyarítás, csak kövesd a mellékelt útmutatót.
MÁSIK MEGOLDÁS
A magyarítás már be lett ültetve a játékba, amit telölthettek az alábbi linkekről, így nincs más dolgod, mint kiírni a képfájlt, vagy emulátorral futtatni.
Utószó:
A magyarítás nem tartalmazza az ő,ű,Í,Ű,Ő karaktereket, ezek pontos verzióival lettek cserélve. Valamint ó,Ó,Ú karakter helyet, rövid o,O és U található.
Magyarítás:
A magyarítást készítette: Konyak és csapata
Konzolos verziót készítette: dferi és kW_
A magyarítás felhasználásában a "Nevezd meg! - Ne add el! 2.5 Magyarország" jogok illetnek meg.
Sziasztok!
Köszönöm a magyarosítást, ki is fogom próbálni. :) Érdeklődnék hogy várható-e a közeljövőben a VIII. vagy a IX. rész magyarosítása. Üdv.
Szia!
A Final Fantasy VII - PSX játékmagyarítás telepítőt is töltsd le és csináld meg, mert a fent levő iso-k még tartalmaznak hibát,de az útmutató a legfrissebb változattá alakítja az isokat.
A VIII. részt is próbáltam átültetni,de a program ami lenne hozzá hibás. Ha válaszol a lengyel srác aki csinálta, talán lesz belőle valami...
IX. -ről nem tudok nyilatkozni, azt nem néztem, de lehet megoldható az is.
köszi ez komoly újból nyomhatom végig:D
Jó lenne újból végigmenni mindhárom részen újból, de ezúttal magyarul... :)
Remélem sikerül majd a VIII. meg a IX. is. ;)
Így legalább az is kipróbálhatja és megkedvelheti aki eddig "unalmasnak" találta ezt a műfajt a sok angol szöveg miatt.
sziasztok! nagyon köszönöm a magyarítást a kedvenc játékomhoz profin le van fordítva! :) viszont van egy olyan problémám hogy a 2.CD legeslegelején, ahogy bemegyek a barlangba ahol fel kell másznom, választhatok h balra vagy jobbra ugorjon cloud, na és igazából nem jelenik meg a kis kéz...először azt hittem hogy csak nem látom de érzékeli ha a másikra akarok nyomni de nem! :( és így csak jobbra tudok ugrani....amikor balra kéne mennem.... kb egy órán át próbálgattam most megálltam fejlődni amíg meg nem találom neten hogy mi lehet a gond...(eddig sehol semmi) másnak nem volt ilyen? :) előre is köszi a válaszokat! Üdv
brg1990, a legegyszerűbb amit most csinálhatsz, hogy beteszed a 2. CD eredeti (angol nyelvű) verzióját, elviszed a következő mentésig és ott lemezt cserélsz (természetesen a magyarra :))
Sziasztok!
Az itt letölthető patch már 100%-osan javítva van?
Szeretném kiírni a játékot, és jó lenne tudni, hogy ez most már az tesztelt és javított magyarítás-e, vagy inkább várjak még.
(Ezt a kérdésemet az FF7 eredeti PSP-s topikjában is feltettem.)
Szia sorgur! Ez a végleges patch, már nem tartalmaz kézikon hibákat és végig is lett játszva a játék.
brg1990 azért nem volt kézikonod, mert a 2.cd-n nem futtattad le a magyarosítás telepítőt. Mindhárom iso-n végig kell futtatni.