Sziasztok! Először szeretném megköszönni az összes magyarítást amit eddig csináltatok! Másodszor pedig van egy kis problémám a vice city magyarítással, vagyis inkább a CD DVD-ROM Generatorral. 4,38 GB a játék magyarítással együtt és a program nem hajlandó megcsinálni mivel szerinte nem fér rá egy dvdre vagy valami ilyen baja lehet. Szerintetek mi lehet a baj? Így néz ki: -ez egy link, kattints IDE- Előre is köszönöm a választ.
Hali. Sajna nincs és egy jó ideig nem is lesz a közelemben a játék, de feltöltés előtt direkt teszteltem a cuccot és belefért az 1 dvd méretbe. A problémádat okozhatja az, hogy a videókat nem tetted bele a játékba, vagyis nem teljes egészében (mind a kettőt). Ha a videókkal felülírtad az eredeti fájlokat, akkor mindenképp mennie kell. Ha mégse, akkor csak a szöveges részeket tartalmazó fájlt ültesd bele. Ennél jobbat nem tudok... Ha így sem fér bele, akkor csinálok neked egy helysóroló videót. De ehez le kéne fényképezned a videókat tartalmazó mappa tartalmát.
Ez pl pont PAL-os játékkal lett tesztelve. Sőt, nem is emléxem hogy NTSC-s játékal próbáltam volna. De ha legalább leírnád hogy mi nem megy, akkor tudnék válaszolni is :)
Itt más probléma lesz. Ha a darabfájlok létrejönnek, akkor maga a képfájl szeletelve készvan. Összeillesztéskor az a lényeg, hogy legyen minimum 4,5GB szabad hely a HDD-n. Érdemes törölni a lemezről leszedett fájlokat összeillesztés előtt. A fájlegyesítés után kidob egy hibaüzt, hogy a crc nincs meg, azzal már nem kell folalkozni, csak átnevezni iso-ra az out-ot.
Próbáld meg az alábbi dos-os paranccsal... start->futtatás->cmd->enter Itt válaszd ki azt a mappát, ahol a fájlszeletek vannak és írd be az alábbi parancsot:
nekem ntsc -be van meg a játék a txt -t felül tudom írni de movie-nál más fájlnév van szerintetek azaz a magyarítás vicepal az eredeti vicentsc , nevezzem át ntscre vagy töröljem ki az ntsc-t és húzzam át a pal-ost?