Xbox 360 Limited Edition Halo: Reach szett és kiegészítők


 EkE    2010 júl 25 : 10:22
 Nincs    Rövid hír

x360_halo_reach.jpg

A Halo: Reach tiszteletére limitált szériás XBOX 360 érkezik, mely 2 gamepadot, hedasettet, érmét, 250GB HDD és egyedi illusztrációkat taratlmazó szürke burkolatot.

2010 legnagyobb játéka, A Halo:Reach, megkapja a neki járó legnagyobb hardveres tiszteletet, ami csak egy játéknak kijárhat. Az Xbox 360 limitált kiadás a játékkal egy időben indul, szeptember 14-én, és egy csodálatos, egyben lenyűgöző módot kínál a sorozat megünneplésére. A megemlékezési csomag, hozzá járó különleges kiadású vezeték nélküli kontrollerekkel lesz kapható. Továbbá a Microsoft és a Bungie egy hihetetlen hírt jelentett be ma a Comic-Con nemzetközi rendezvényen, miszerint először pillanthatunk bele az új Forge World – világba, az egymás elleni Versus Firefight módba és még sok másba is.

Az új csomag mától előrendelhető. A Limitált kiadás exkluzív ezüst kivitelezésű és két egyedi vezeték nélküli kontrollert tartalmaz, a játék által inspirált egyedi illusztrációkkal.

A Standard kiadás tartalmaz egy érmét a korlátozott kiadás elit páncél szettjéhez, A Halo: Legends egy epizódját és egy Halo:Reach témájú Xbox 360 vezetékes headsetet. Egy extra dolog még található az új kiadásban, amely nemcsak megragadja az Halo világ nézetét és érzését, hanem egyedi hangeffekteket is kínál a Halo univerzumból.

A Bungie által tervezett Xbox 360 Limitált kiadású Halo:Reach csomag tartalmazza az összes olyan jellemzőt amelyet az újonnan tervezett Xbox 360 konzol tartalmaz. 250GB merevelmez, a leggyorsabb wi-fi kapcsolat a könnyű Xbox Live-ra való csatlakozáshoz. A szett csak korlátozott darabszámban érhető el, amíg a készlet tart, így azt javasoljuk azoknak a rajongóknak akik szeretik a Halo világát, hogy rendeljék elő minél előbb. A Halo: Reach szett javasolt fogyasztói ára 399 dollár és szeptember 14-től vásárolható meg. Az exkluzív tartalom megtekinthető egy, a Bungie által készített videón , amely megtekinthető a Halo.Xbox.com –on vagy letölthető a Halo Waypointon mától.

Augusztus második felében elérhetővé válik a Halo: Reach vezeték nélküli kontroller és a vezeték nélküli Headset is.
Az exkluzív szetten kívül, ezek az egyedi kiegészítők önmagukban is hordoznak meglepetéseket. Természetesen egyedi festésűek, de az 59.99 dollár értékű kontroller tartalmaz még egy Xbox Live kódot is, amellyel egy animált Covenant Banshee Avatar kiegészítőt szerezhetünk magunknak. A vezeték élküli headset 49.99 dollárba fog kerülni ( becslések szerint ) és mindkettő már előrendelhető a mai naptól.

Forrás: XBOX-Scene, Xmedia 360
Fordítás: Sentinel



0 Hozzászólás