USB Nand flasher interfész - előrendelés


 EkE    2010 márc 19 : 07:32
 Nincs    Rövid hír

flash.jpg

Rendelhető az XBReboot elkészítéséhez nélkülözhetetlen USB Nand flasher interfész

Bár nem tudjuk mekkora igény van rá, de hamarosan kapható lesz nálunk is az az USB interfész melynek segítségével könnyedén és gyorsan és nem utolsó sorban biztonságosan tudja mindenki a saját nand tartalmát írni és olvasni. Mindössze 7 vezetéket kell beforrasztani az alaplapra (jtag pontok). Az összes nandpro programmal működik, kezeli a large blokkos jasper lapokat is. A készülék segítségével fel lehet telepíteni az arra alkalmas XBOX 360-ra az Xbrebootot, de a hdd install is visszaállítható vele vagy egyszerűen csak biztonsági backup készítésére is alkalmas.
A 16mb-os chipet pár perc alatt írja-olvassa. Gyári kivitelezés, műanyag burkolatban, bekötési útmutatóval. Az eszköz használata nem, de a vele használható programok igényelnek némi felvilágosultságot ezen a téren, így a legbiztosabb ha használatba vétel előtt egy teljes biztonsági mentést csinálunk a nandről.


Szeretnénk felmérni az igényeket, ezért előrendelést emailban a -email- levélcímen már most felveszünk. Megfelelő számú rendelés esetén a szállítás április első felében várható.
A készülék ára 11.900 Ft lesz, mely tartalmazza a készüléket egy mindenre kiterjedő útmutatóval és technikai támogatással.




7 Hozzászólás

    yanjun
    racz35
    14 éve

    Képet kaphatnánk a készülékről ??
    Nagyon érdekelne :)

    0 0
    racz35
    14 éve

    Nekem hdd install vissza állítására jó jöhetne egy ilyen :D

    0 0
    EkE
    14 éve

    Kimenteni a NAND tartalmát. Ennyit...
    2.0.7371 felett, illetve 2009 márciusi gyártásnál frissebb gépen sajna az XBReboot nem kivitelezhető.

    0 0
    bbking
    14 éve

    Engem is érdekelne csak 8955 dash-nél mit tudunk majd használni?

    Bővebb infót nem tud senki?

    kösz

    0 0