Újra ringbe száll a Fight Night Champion


 EkE    2010 júl 25 : 10:42
 Nincs    Electronic Arts

fight_night_champion.jpg

A Fight Night Champion az egyszereplős sportjátékok műfajába is friss lendületet hoz: a játékosok a kötelek közé lépve soha nem látott módon tapasztalhatják meg az ökölvívás drámáját, érzelmi intenzitását, izgalmát és tragédiáját.

Az Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy az EA SPORTS megkezdte a nagy múltra visszatekintő Fight Night sorozat legújabb, Fight Night Champion című epizódjának fejlesztését az EA Canada vancouveri stúdiójában. A Fight Night Champion napjaink legdinamikusabb küzdősport-szimulációs élményét nyújtva, a vizuális lehetőségek határait feszegetve és az egyszereplős játékélményt az alapoktól megújítva fogalmazza újra a sportjátékok műfaji elvárásait.





Platform: Playstation 3, Xbox 360 | Típus: Verekedős | Megjelenés: 2011 Kiadó: Electronic Arts | Fejlesztő: EA Canada

„Az EA SPORTS Fight Night sorozata minden egyes epizódjával a létező legvalósághűbb sportélményt nyújtotta a műfaj szerelmeseinek” – nyilatkozta Andrew Wilson, az EA SPORTS globális fejlesztési részlegének rangidős alelnöke. „Az EA SPORTS Fight Night Round 4 műfajteremtő játék volt, és egyben a fizikai alapú sportjátékokra való áttérés úttörője. Az EA SPORTS Fight Night Champion mérföldkő lesz a sportág történetében, és olyan játékélménnyel kápráztatja el a sportjátékok rajongóit, amelyre mindeddig még nem volt példa.” A Fight Night Champion továbbfejlesztett, fizikai alapú animációs rendszere finomhangolt mozgás-, állóképesség- és ütésmechanikával teszi még valószerűbbé az élményt: a játékosok a sportág valódi bajnokainak gyorsaságával és nyers erejével mozoghatnak, támadhatnak és védekezhetnek. A forradalmian új, Full Spectrum Punch Control elnevezésű irányítási séma a küzdősport-szimulációs játékok történetének legvalószerűbb harcrendszerét hozza el, miközben rendkívül áttekinthető és egyszerű karaktervezérlést tesz lehetővé, ezzel a sorozat legfelhasználóbarátabb epizódjává avatva a Fight Night Championt. A Fight Night Champion a vizualitás tekintetében is magasra helyezi a lécet: az ökölvívók digitális képmásai élethűbbek, mint valaha, a gördülékeny animációk és a sérülésszimuláció pedig tökéletesen mutatják be a sportág brutalitását.



4 Hozzászólás

    EkE
    13 éve

    A hír részleteiben írva van. Valamikor 2011-ben. Várhatóan valamelyik játékdömping alkalmával.

    0 0
    rovalac
    13 éve

    sziasztok nem tudjátok véletlenül mikorra várható a megjelenés????

    0 0
    EkE
    13 éve

    Elméletileg lesz, de ezt a mai napig nem erősítette meg az EA. Pedig megkérdeztem tőlük.

    0 0
    qnzo
    13 éve

    Milyen jó lenne, ha lenne benne Kinect támogatás :D[vigyor]

    0 0