Szörnyvándorlás stop, avagy loctusék mégsem menni PS3


 Dawid[HUN]    2009 dec 06 : 22:56
 Nincs    Playstation 3

Gears of War, PS3, Epic Games

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1010/picture_5_624.png|gears::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1010/thumb_2009_12_06picture_5_624.png[/lightview]
Nemrég újabb pletyka látott napvilágot egy X-BOX 360 exlúzív játék esetleges PS3-as portjáról. A Mass Effect-et már régóta rebesgetik, hogy tesz majd egy tiszteletkört a konkurenciánál is, de hogy a Microsot másik nagy erőssége (a Halo sorozat mellett) a Gears of War is PS3-as portot kapjon valóban meglepő fordulat lett volna. A pletykát az Epic Games egyik alkalmazott kotyogta ki, de a cég designere, Cliffy B most hivatalosan is megcáfolta.

Ettől függetlenül hihetőnek tűnt a pletyka, mert annak ellenére, hogy az Unreal Engine jól teljesít a PS3 konzoljain is, a Crytek által fejlesztett új konzolokra is alkalmazható játék motor eléggé nagy konkurenciát jelent az Epic számára, hogy képes legyen ilyen döntéseket is hozni piaci előnyének megtartása érdekében.




14 Hozzászólás

    Bucsok
    14 éve

    Egyre többször érvényesül , mostanában hogy többet vitáznak a konzol tulajdonosok, a két gép közti előnyökről-hátrányokról mint amennyit játszanak. Én személy szerint nem tartom helyesnek hogy nem mindent jelentetnek meg Multiplatformra, ugyanis a "játszás" lényege lenne, hogy mindenki élvezze azt amit ember az embernek alkotott, és nem mindig a money mozgatná a szálakat.

    Dawid[HUN]-t nem támadni kellene, hiszen ő csak részletesen tájékoztat minket a jelenlegi dolgokról-hírekről. Ne legyen az hogy, valaki vesz egy konzolt, csalódik benne, vissza nem tudja csinálni, ezért rászáll a konkurenciára, és arra is aki csak foglalkozik vele.

    Valószínűleg nem olyan nehéz elfogadni a tényt, hogy nem csak egy gépet forgalmaznak világszerte, de sajnos úgy néz ki hogy akadnak kivételek is. Nézzétek a jó oldalát! Ha nincs a jelenlegi helyzet, valószínűleg az oldal sem lenne, és nem lenne lehetőségünk hogy segítséget kérjünk problémáinkra, és nem lenne aki megossza a híreket velünk itt.


    Üdvözletem.

    [ módosítva 2009 dec 14 : 10:39 ]

    0 0
    EkE
    14 éve

    Mindez teljesen érthető lenne. Nincs azzal semmi baj, hogy egy játék multi konzolos megjelenés. Egyszerűen csak nem kell elfogultnak lenni.
    Hisz a játékipar igazi céljának azt kéne kitűzni, hogy minden játék minél több emberhez jusson el. És ez a foggal-körömmel-megtartom-mert a mienk hozzáállás csak a piaci részesedések miatt van. A játékosok szemszögéből teljes mértékben felesleges és butaság. Mindenkinek be kell látnia, hogy létezik másik konzol is, és azon is éppen akkora létjogosultsága lenne minden játéknak. A grafikai különbségek hangoztatása nélkül. Dawid[HUN]-nak pedig igaza van. Egy multikonzolos oldalról van szó, és jó lenne, ha mindenki elfogadná a többi konzol létezését is. Örüljön a másik örömének is...

    Én sem csinálom azt, hogy különbséget teszek az egyes konzolos emberkék problémái között. Amire tudok válaszolok.

    0 0
    Dawid[HUN]
    14 éve

    Szép sorjában ;)

    - Ha hülyeség, írj jobbat! De gondolom nem tudsz.
    - Mint "egy olyan ember, aki a másik oldalon van" tudom, hogy mindent meg kell cáfolni, még a leghihetetlenebb pletykát is, mert én már sokszor hittem azt, hogy ennél hülyébb kérdést már nem tehetnek fel fórumban...és mégis mindig akad egy újabb.
    - Nem vagyok fanboy. Minden konzolt kedvelek. Még a dobozt is. Csak a tulajaik közt nagyobb koncentrátumban vannak .... mint más konzolok esetében. (vagyis akik hangot adnak közülük) Bár a PSC-n sok "füllel ellátott víztároló edény" PS3 tulaj van. Szerintem ezt a szót az XBOX 360 tulajok találták ki, hogy megkülönböztessék magukat a többiektől. Mint ahogyan késztetést éreztek arra, hogy más konzol tulajokkal kötekedjetek.
    - Amúgy meg miért ne lehetnék? Elvégre azért kértek fel, hogy itt az oldalon a SONY konzolját is képviseljem, mert nem XBOX konzolozz, hanem KONZOLOZZ az oldal neve...tudtommal. Szóval egy kicsit értenem kell hozzá, hogy ha már ebben a témában kell írnom. (A box-hoz nem értek....és nem is írom a box-os hírekbe, hogy hülyeség)
    - Az sem baj, hogy szenvedélyes vagyok az írásokban. Az én híreimhez 10-en felüli a hozzászólások száma...bár olvasták már jóval többen is őket. A többi hírhez zéró, vagyis nulla az átlag hsz. szám. Valahogyan javítani kell, és ha "kötekedéssel" megy akkor azzal lesz javítva. Bár én írok valamit, és Ti a jól bevált módszert bevetve a torkomnak estek. De hát egy doboz-tól mit várjak? Na mind1.

    Szóval sokat gondolkozom azon, hogy miért is írok én itt is. Vagy kutya nem szól hozzá az írásaimhoz, vagy betalálnak a kötekedők.
    Pedig nem másolom a híreket mint a többi oldalon, hanem van "saját véleményem és ismeretanyagom" amiből írom őket. Találok egy hírmorzsát és azt fejtem ki. Semmi másolás, szó szerinti fordítás. Azokat máshol és másoktól is olvashattok.

    Szóval a hírhez visszatérve a játékipart ahogyan Bucsok is írja valóban a pénz hajtja és amint a Microsoft egy kicsit is leveszi a kezét az EPIC-ről, azok tutira dobbantanak, mert ők is pénzből élnek és azt az aparátust amit ők felhalmoztak fent kell tartani és a CRYTEK és az UNITY engine-je most szépen és láthatóan szorítja ki őket a konzolos piacról, mert a Gears of War-on kívül a többi játék, mely az ő engine-jükben készült bukik sorban el, vagy nem szól akkorát amekkorát vártak volna tőle. Ezért is lett ingyenes most az Unreal Engine. Kézzel-lábbal kapaszkodnak a piaci részesedésükhöz és ha nem lenne a pénzes bácsi mögöttük (vagyis az ablakosok), akkor a GoG már Wii-re is portolásra került volna, mert az Unreal Engine-t promótálni kell minden konzolon, hogy menjen a szekér.

    0 0
    xboxbuci
    14 éve

    halo sorozat jöhet ps 3 :D

    0 0
    rorr
    14 éve

    Eke!Ez a probléma nem probléma Én hozzászóltam várom a kedves játékostársak hozzászólásait.Jöhetsz Te is Bukta...:D
    UI: azért az igazi kedvenc DaWidHUN.....Ő legalább szenvedélyes.

    0 0