Playstation magyarítások


 Evin    2018 márc 14 : 20:28

PS4Pro.jpg

Jó hír - rossz hír

Mint azt korábbi híreinkben is láthattátok, a Playstation 4 úgy ahogy fel van törve, bár nem egyszerű, mi azért megragadjuk a lehetőséget, és elkezdtünk ismerkedni a PS4-es játékok fájljaival (konkrétan én mosoly ).

Jelenleg 1 játék fordítása 80%-ban kész, 1 fordítása (illetve korábban elkészült, de nem publikált fordításunk kerül át PS4-re) szintén 80% körül mozog, valamint keresem még a lehetőségeket olyan játékok fordításának portolására, melyeket én fordítottam, és megjelentek PS4-re.
Talán nem fogok nagy titkot elárulni, hogy igyekszem majd az Uncharted minden részét magyarrá tenni PS4-en is!

Elnézést, hogy ilyen titokzatos vagyok a játék nevekkel, amint lesz kézzel fogható információnk, hírt adunk róla. Jelenleg feszegetjük a törés adta határokat a fordítás szempontjából, de még sok a kérdés, és kevés a válasz.
DE, a fájlok hozzáférhetőek, a szövegek (ideális esetben) kinyerhetőek, és míg mi fordítunk, biztos vagyok benne, hogy a hacker/cracker csapatok hoznak nekünk még érdekes dolgokat, amik megkönnyítik majd a fordítások használatát is.

Ezzel együtt rossz hírünk is van, miszerint a Playstation 3-as fordítások a háttérbe fognak szorulni, és főként a PS4-es címekre fogunk ezentúl koncentrálni.
Természetesen még lesz 2-3 PS3-as fordításunk az idei évben, várhatóan, de jelenleg nincs tervben több részünkről. Ettől függetlenül, ha valaki szeretné nálunk is megjelentetni a saját fordítását bármilyen konzolos játékhoz, szívesen állunk rendelkezésére, illetve adunk hírt róla.
(Nem általunk készült konzolos portolásokat/fordításokat csak az eredeti készítők, fordítók engedélyével teszünk ki az oldalra!)




0 Hozzászólás