Need for Speed Hot pursuit limitált kiadásban is érkezik


 EkE    2010 aug 23 : 21:03
 Nincs    Rövid hír

nfshp_fordgt500.jpg

A Need for Speed Hot pursuit limitált kiadása november 18-án érkezik és hat extra járgánnyal fogja elkényeztetni a limitált kiadást választókat.

Az Electronic Arts stúdiójaként működő Criterion Games bejelentette az idei év legizgalmasabb akció-versenyjátékaként ünnepelt Need for Speed Hot Pursuit különleges kiadását. A Need for Speed Hot Pursuit jóvoltából az online generáció is átélheti a zsaruk és közúti versenyzők küzdelmének lélegzetelállító izgalmát. A Limited Edition az alapjáték mellett hat aszfaltszaggató versenygépet tartalmaz, amelyek mindegyikét a világ leggyorsabb autói között tartják számon, és amelyeket a felhasználók rögtön a játék elején kipróbálhatnak a barátaikkal versengve. Az akcióban részt vevő értékesítőknél a standard változattal azonos áron megvásárolható Limited Edition különleges csemegékkel kényezteti a sebesség szerelmeseit – ameddig a készlet tart.

A Need for Speed Hot Pursuit Limited Edition az alábbi hat egzotikus autót tartalmazza: Alfa Romeo 8C Competizione, Ford Shelby GT500, Audi TT RS Coupé, Chevrolet Camaro SS, Porsche Cayman S és Dodge Challenger SRT8. Az Alfa Romeo 8C Competizione és a Ford Shelby GT500 csak a Limited Edition játékosai számára elérhetők; sem jelenleg, sem a jövőben nem lesznek más módon hozzáférhetők. Azok a játékosok, akik lemaradnak a termék különleges kiadásáról, szintlépésekkel feloldhatják az Audi TT RS Coupé, a Chevrolet Camaro SS, a Porsche Cayman S és a Dodge Challenger SRT8 autókat a játékban.

Ezek a káprázatos versenyautók elképesztő előnyt biztosítanak a tulajdonosaiknak a játék elejétől fogva a közúti versenyzés során, amelynek a kimenetele így egyre kevésbé kétséges… Akár valós idejű többszereplős módban, akár offline kihívások során, az időeredményeket összehasonlítva versenyeznek, a Limited Edition játékosai komoly előnnyel indulnak a barátaikkal szemben, ez pedig nem elhanyagolható szempont, hiszen a játék lényege épp közösségi aspektusában rejlik. A Need for Speed Hot Pursuit szívét-lelkét forradalmi, Autolog elnevezésű hálózata jelenti, amely folyamatosan nyomon követi mind a rendőrként, mind a közúti pilótaként játszó felhasználók versenyzői teljesítményét, és az összegyűjtött statisztikai adatokat felhasználva kőkemény versenyt generál a barátok között, dinamikusan alakítva a játék stílusát. Az országút leggyorsabb járgányaiban ülve a játékosok összemérhetik ügyességüket a barátaikkal, és az utolsó cseppig kiélvezhetik a győzelem mámorát, miután megsemmisítő vereséget mértek rájuk!

A Need for Speed Hot Pursuit nemrég elnyerte a Game Critics Awards „Legjobb versenyszimulátor” díját az Electronic Entertainment Expo kiállításon. A Need for Speed Hot Pursuit forgalmazása Európában november 18-án kezdődik Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra. A Need for Speed Hot Pursuit Wii változatát az Exient fejleszti.

További információkért látogass el a játék weboldalára (-ez egy link, kattints IDE-), csatlakozz a rajongótáborhoz a Facebookon (-ez egy link, kattints IDE-) és kövess minket Twitteren (-ez egy link, kattints IDE-) is!



0 Hozzászólás