Messze még a maximális tejlesítmény kihasználása!


 Dawid[HUN]    2009 okt 28 : 15:02
 Nincs    Cikk

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//991/james_stevenson.jpg|james_stevenson::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//991/thumb_2009_10_28james_stevenson.jpg[/lightview]James Stevenson az Isomniac-tól (Ratchet and Clank, Resistance) érdekes kijelentést tett a minap.

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//991/james_stevenson.jpg|james_stevenson::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//991/thumb_2009_10_28james_stevenson.jpg[/lightview]
James Stevenson az Isomniac-tól (Ratchet and Clank, Resistance) érdekes kijelentést tett a minap. Állítása szerint még legalább 2, de lehet, hogy 3 év, mire a fejlesztők olyan szintre jutnak, hogy maximálisan ki tudják használni a PS3 lehetőségeit, tudását. Véleménye szerint ez pozitívan hat a fejlesztőkre, mert így mindig újabb kihívásokkal állhatnak szemben ráadásul a Sony-nak jár a dicséret azért is, mert minden konzolja ilyen hosszú élettartamot tudhat magáénak azzal, hogy teljesítményében túlmutat minden más konzolon. Ha Ő így gondolkozik róla, akkor biztosan mások is követni fogják majd és egyre többen fognak átpártolni a PS3-ra PC-ről vagy a konkurens XBOX 360-ról, hisz sok fejlesztő a lehető legtöbbet akarja kihozni egy-egy játékból mint grafikailag, mint élményileg és ha az elkövetkező években a fejlesztő eszközök is olyan mértékben javulnak, hogy fel tudják venni a versenyt a PS3-al, akkor valóban eszméletlenül szép és jó játékokat kapunk. Stevenson kifejtette még azt is, hogy szerinte a PS3 még mindig egy fiatal konzol, szóval nem, hogy élettartam közepén, de inkább az elején jár ezért kár lenne pár év múlva egy újabb konzolt piacra dobni, amikor még ennyi ismeretlen felfedezni való rejlik ebben a masinában is. Példának a Naughty Dogs csapatát hozta fel, mely többek közt az Uncharted első és második részéért felelősek. Ha nekik sikerült ezt a teljesítményt kihozniuk a PS3-ból rövidesen másoknak is sikerülni fog, hisz az árcsökkenés és a SLIM megjelenése óta láthatóan megugrottak a PS3 eladások és ezt egyre több kiadó és fejlesztő is észrevette.




5 Hozzászólás

    Kiraly001
    14 éve

    En csak annyit tudok hozzáfüzni,hogy tényleg jó a ps3,egy szórakosztató köszpont.De 2007 11-hó ban vettem a konzolomat és már 2009 11-ban elromlott(egyszerüen se kép se hang,nem lehetett újraindítani).Pedig mindennél jobban vigyáztam rá,betartottam a használati utasítást,túlhajtani sem tudtam mert 3müszakban dolgaztam.2hónapig javították(kiküldték Angliába) 18000ft-ért.Az egésszel csak annyit akarok mondani hogy ilyen téren csalódtam a Sony-ban,de ha elõrukkolnak majd a ps4-el meg fogom venni.

    0 0
    kovacsabesz
    14 éve

    Emlékszem rá,mikor kihoztam a Vegas 1-2-tőt mindkét gépre,és mikor elindítottam a Ps3-on,sírtam a röhögéstől!!!
    az Upisoft logó ugyanis a Ps3-as verziónál rendesen oválisan jött be,és olyan kásás volt a kép,hogy azt hittem egy Ps2-őt,ha nem 1-et vettem!!!!

    Akinek megvan mindkét konzol,csak bátran tesztelje le amit itt írtam!
    Nem kamu!!!

    0 0
    kovacsabesz
    14 éve

    Kár,hogy olyan körülményes,és bonyolult Ps3-ra programozni,hogy ugyan annak a játéknak Ps3-nál egy 26Gb-os BR lemezre van szükség,míg a kis ördög Xbox 360 megelégszik egy 8.5Gb-os DL lemezzel!

    És mielőtt az lenne,hogy azért mert a grafika le van butítva,bátran állíthatom,hogy sokkal szebb X-en a grafi,mint a Ps3-an!!!!

    0 0
    Dawid[HUN]
    14 éve

    Ha az menne rajta...akkor vége lenne a konzolos piacnak, a SONY-nak pedig végképp. Én örülök neki, hogy nincs rá semmilyen w.a.r.e.z. Bármennyivel is kevesebb játék is fogy ma a PS3-ra, a konzolos iparágat ez húzza maga után és ezt nem fanboy-ságból mondom. A kiadóknak, fejlesztőknek a PS3 tiszta haszon...míg ha olvastad az előző írásomat más platformok korántsem ilyenek. Másfelől a teljesítményével is ösztönzi a fejlesztőket arra, hogy egyre szebb játékokat kapjunk ami megint csak a játékosoknak jó. Amióta van PS3-am sok PS3 tulajt megismertem és egy sincs köztük, akinek 10-nél kevesebb játéka lenne. Ha lenne rá törés el sem tudnám képzelni, hogy mennyi csaló és idióta kerülne így még fel a szerverekre...vagy az ingyenes szolgáltatások fizetősek lennének és mindenféle korlátozást vezetnének be. Az pedig nem hiányzik.

    0 0
    racz35
    14 éve

    OMG
    Ha még homebrew cuccok is mennének rajta akkor az lenne a királyság vagy valamiféle HDDLoader.
    De ki tudja lehet hogy még ez is megoldható csak évek kérdése :D

    0 0