Megkezdődtek a Mass Effect 3 munkálatai


 EkE    2010 dec 22 : 16:49
 Nincs    Electronic Arts

mass_effect_3.jpg

A játékosok új kalandra indulhatnak Shepard parancsnokkal: a BioWare páratlan sikerű akció-szerepjáték sorozata a Mass Effect 3 2011 karácsonyán visszatér

Az emberiség fennmaradása a tét, és Shepard az egyetlen reményünk! Az Electronic Arts Inc. divíziójaként működő, piacvezető játékfejlesztő stúdió, a BioWare bejelentette 2011 legnagyobb várakozásokkal övezett játéka, a Mass Effect 3 fejlesztését. A külföldi videojátékokra specializálódott honlapokon és blogokon már hetek óta lázas eszmecsere zajlott a folytatásról, és a találgatás végre véget ért, amikor a világ megpillanthatta a játék első lélegzetelállító ajánlóját, amely az „Earth” címet kapta, és amelyet egy exkluzív vetítés keretében mutattak be a Spike Video Game Awards (VGAs) során. A Mass Effect 3 Shepard parancsnok izgalmakban bővelkedő utazásának csúcspontját hozza el.




Platform: Playstation 3, Xbox 360 | Típus: RPG | Megjelenés: 2011. negyedik negyedév (karácsony) Kiadó: Electronic Arts | Fejlesztő: Bioware További tartalmak: videóelőzetes

A Mass Effect 3 várhatóan 2011 karácsonyán jelenik meg világszerte Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra – a készítők a sorozat történetében először egyidejű megjelenést terveznek mindhárom vezető platformra. A Spike VGAs során a Mass Effect 2 elnyerte a „Best RPG” (Legjobb szerepjáték) és a „Best Xbox 360 Game” (Legjobb Xbox 360 játék) díját, a BioWare fejlesztőstúdiót pedig „Az év stúdiójának” („Studio of the Year”) választották.

„A BioWare csapata folyamatos fejlődésre törekszik, és szilárdan hisszük, hogy a legjobb munkáink még csak ezután készülnek majd el” – jelentette ki Dr. Ray Muzyka, a BioWare csoport vezérigazgatója és társalapítója. „Rendkívül büszkék vagyunk a Mass Effect 2 sikereire, és hatalmas megtiszteltetésnek érezzük a sok elismerést. Alig várjuk, hogy megmutathassuk, milyen keményen dolgozik a csapatunk annak érdekében, hogy a Mass Effect 3 még nagyobb sikereket arathasson.”

A Mass Effect sorozat epizódjai epikus ívű sci-fi akció-szerepjátékok, melyek egy veszedelmes idegen létformákban és különös, feltérképezetlen világokban bővelkedő univerzumba vezetnek. Az aprólékosan kidolgozott történetbe ágyazott futurisztikus akciót űrfelderítés, érzelmekkel teli karakter-interakció és számos filmbetét emeli a moziélmény szintjére. A Mass Effect 2 a Metacritic.com adatai szerint 2010 legjobb értékelést kapott videojátéka Xbox 360 és PC platformon egyaránt, és egyben a legnagyobb kritikai sikereket arató szórakoztatóipari termékek egyike. A Spike VGA három díja jelenti a játék páratlan nemzetközi sikersorozatának legújabb állomását, amelyet olyan kitüntetések fémjeleznek, mint a The Golden Joysticks „Ultimate Game of the Year” díja, 35 egyéb díj és több mint 70 maximális pontszám.
A Mass Effect 2 jelenleg Xbox 360 és PC platformokra kapható. A Mass Effect sorozat hamarosan debütál PlayStation 3 rendszeren: a Mass Effect 2 PS3 változata 2011. január 21-én az európai boltokba. A Mass Effect 2 PlayStation 3 demója 2010. december 22-én válik elérhetővé az európai PlayStation Network szolgáltatáson keresztül.



0 Hozzászólás