Mass Effect 2 szinkronlista és apró morzsák


 EkE    2009 dec 10 : 15:18
 Nincs    Electronic Arts

A sztárokat felvonultató stáblistán olyan nevek szerepelnek, mint Martin Sheen, Seth Green, Yvonne Strahovski, és még sokan mások

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1013/2009_12_10_mass_effect_2_screen1_large.jpg|Mass Effect 2::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1013/thumb_2009_12_102009_12_10_mass_effect_2_screen1_large.jpg[/lightview]Platform: XBOX 360 Típus: RPG Megjelenés: 2010. január 29 További tartalmak: játékképek | videóelőzetes

Az Electronic Arts Inc. égisze alá tartozó BioWare ma nyilvánosságra hozta a díjnyertes science fiction trilógia második epizódja, a Mass Effect 2 készítésénél közreműködő szinkronszínészek listáját. A játéknak olyan neves művészek kölcsönzik a hangjukat, mint...

... az Emmy- és Golden Globe-díjas Martin Sheen („Az elnök emberei”, „Apokalipszis most”), a 2009-es Emmy-díj nyertese, Shohreh Aghdashloo („A Szaddám-klán”), Seth Green komikus („Austin Powers”), a „Chuck” sztárjai, Yvonne Strahovski és Adam Baldwin, Keith David („Crash”), valamint a sci-fi sorozatok ünnepelt szereplői, Michael Dorn („Star Trek: Deep Space Nine”) Tricia Helfer („Battlestar Galactica”), Michael Hogan („Battlestar Galactica”) és Carrie-Anne Moss („Mátrix”).
„A mély átélésű, lebilincselő elbeszélőmód a BioWare játékainak kulcsfontosságú összetevője, és a játék kitűnő szinkronstábja garanciát jelent arra, hogy ez a Mass Effect 2 esetében sem lesz másként” – nyilatkozta Dr. Ray Muzyka, a BioWare társalapítója és az EA RPG / MMO csoportjának ügyvezető igazgatója. „A hiteles, eredeti karakterek nélkülözhetetlenek a BioWare játékaira jellemző lebilincselő történetvezetéshez. A játék készítése során közreműködő, fantasztikus színészi gárda még az eredeti Mass Effect játéknak köszönhetően rendkívül magas elvárásokat is képes volt felülmúlni!”

Az ünnepelt színészveterán, Martin Sheen játssza azt a rejtélyes férfit, aki irányítása alatt tartja a Cerberust, egy titkos félkatonai szervezetet, amely az emberiség érdekeit védelmezi galaxisszerte. Yvonne Strahovski alakítja Miranda Lawsont, a Cerberus ügynökét, aki természetfeletti szellemi és fizikai képességeit a génmanipulációnak köszönheti. Az eredeti Mass Effect visszatérő szereplői a Jokert alakító Seth Green és a David Anderson admirálist megszólaltató Keith David. Az illusztris listán továbbá olyan nevek szerepelnek, mint Tricia Helfer, aki EDI, az új Normandia hangját kölcsönzi; Carrie-Ann Moss az Omega bolygót uralma alatt tartó bűnözőfejedelem, Aria T’Loak szerepében; Shohreh Aghdashloo Shala'Raan vas Tonbay admirális szerepében; Michael Hogan Bailey kapitány szerepében; Adam Baldwin Kal ‘Reegar szerepében; végül pedig Michael Dorn, aki Gatatog Uvenk szerepét játssza.

A Mass Effect trilógia egy erős érzelmi töltettel rendelkező, tudományos-fantasztikus kaland, mely egy veszélyes, idegen létformákkal és rejtélyes, feltérképezetlen bolygókkal teli, végtelen univerzumban játszódik. A Mass Effect 2 világában a játékosok ismét a hős Shepard parancsnok bőrébe bújhatnak, aki ezúttal a galaxis elit ügynökeinek csapatát vezeti egy szinte öngyilkossággal felérő, kockázatos küldetésre. Lélegzetelállítóan izgalmas lövöldözések, gazdag, futurisztikus történet, a világűr felfedezése és lebilincselően érdekes szereplők gondoskodnak arról, hogy a játék páratlan, kalandfilmszerű élményt nyújtson.

A Mass Effect 2 2010. január 29-től PC platformon magyar felirattal, míg Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszeren eredeti nyelven lesz elérhető. Ha szeretnél további érdekességeket olvasni a Mass Effect 2-vel kapcsolatban, látogass a -ez egy link, kattints IDE- címre, ha pedig twitteren követnél bennünket, megteheted a -ez egy link, kattints IDE- oldalon.



0 Hozzászólás