Letöltési problémák? Igen és nem dolgozunk rajta.


 EkE    aug 27 : 11:20
 Nincs    Vegyes

Minden fájl a helyén van.

Minden fájl a helyén van. A letöltések valóban nem mennek, de nem is fogunk mostanában a problémával foglalkozni.

Hogy miért nem?
Erről már írtam korábban: Hibajavítások és fejlesztések. Ez nem jótékonysági dolog. Nem fogok pénzt beleölni a letöltések kiszolgálásába, ha a tagok a beleölt költségek egy kis részét se tudják fedezni. Gyakorlatilag 2 év alatt se sikerült összehoznotok azt, hogy legalább a programozási költségeket fedezze.

Szóval lehet anyázni (nem), szitkozódni (nem). De ez a letöltéses mizéri rajtatok is áll! Amint nullába jön a támogatási kassza nekiugrunk a hibajavításoknak. Addig pedig várjuk a megváltást ;)

UI: Nem, az oldal nem fog megszűnni. Várhatóan még évtizedekig itt lesz.
3 Hozzászólás

  sipolátor
  6 hónapja

  A másik érdekes dolog hogy én is donételtem pár hónapja miután ki lett rakva ez a közlemény, és látom azóta jó páran rajtam kívűl, de úgy nézem a számláló egyik irányba se mozdult el. Fura.

  0 0
  pstulaj
  9 hónapja

  akkor mi a fasznak csinálsz bármit te fasszopó ha elromlik és arrogánsan kijelented hogy te leszarod mert nincs donéét? akkor hagyni kell az egész oldalt a gecibe

  2 0
  maedakeiji
  1 éve

  Nem kell hisztizni, figyu a legtöbb ember ha valamit megkap ingyen nem fog kesőbb fizetni érte , ha neked ez sok költség es szeretned az árat akkor a letőltes kerüljön pénzbe például 200ft vagy legyen prémium tagság ami éves fizetéssel jár az ingyenes regisztráció meg csak a fórum olvasására legyen elég, de ne várd el az emberektől és ne ilyen habitussal közöld a népnek hogy bocs de amíg nincs pénz szarok rátok

  3 0