Karácsonyig 1 millió felhasználót tiltanak le a LIVE-ról!


 Dawid[HUN]    2009 nov 11 : 09:03
 Nincs    XBOX 360

XBOX 360, BAN, XBOX LIVE, XBOX LIVE BAN, Microsoft

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1001/xbox_live.jpg|xboxlive::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1001/thumb_2009_11_11xbox_live.jpg[/lightview]
A QJ.net adta ma hírül, hogy információik alapján a Microsoft utasítást adott arra, hogy az ünnepekig 1 000 000 moddolt gépet és felhasználót tiltsanak le a LIVE-ról. Ezidáig körülbelül 600 000 felhasználót tiltottak már ki, de karácsonyig további 400 000 BAN még a cél.
Az őrület már elkezdődött. Világszerte terheltek a Microsoft CALL-CENTER-einek vonalai. Mérges vásárlók (az alkalmazottak szerint főleg tinédzserek) telefonálnak nem értve a dolgot, hogy miért ban-olták őket.
Szóval mint említettem...elkezdődött. A karácsonyi vásárlási akcióban játékokra elköltött dollármilliárdok részesedéséért most már a redmondiaknak is meg kell dolgozniuk, hisz a Nintendo és a Sony óriás léptekkel közeledik feléjük minden kontinensen. (Nem alapgép, hanem játék eladási számokra gondolok).




1 Hozzászólás

    EkE
    14 éve

    "Mindeközben az IRC EFnet hálózatán érdekes beszélgetések folynak commodore4eva és a "nagyok" között. Úgy tűnik most többen összefogtak a Microsoft ellen és háborút indítanak, c4e befejezte a mártirkodós szuperhősösdit. A scenen már be is jelentették, hogy hamarosan elérhető lesz a csodafegyver, az "ixtreme LT (lite touch)" fantázianevü firmware. Bár első alkalommal egy kicsit megmosolyogtam ezt, de a firmware működési elve valóban érdekes. Eddig az eredeti módosításával oldották meg a backup lemezek futtatását, most viszont egy teljesen új vezérlőszoftvert írnak ami egy keretprogram is egyben és tömörített formában tartalmazza ez eredeti érintetlen firmwarét is. Ez a keret mintegy burokként szolgál és az eredeti kódot futtatja úgy, hogy közben megtéveszti azt. Állítólag a mostani banhullám annak köszönhető, hogy online figyelték a konzolban lévő lemezek biztonsági szektorai beolvasásának karakterisztikáját. Ezek nagyon precíz időzétett folyamatok, az eddigi ixtreme firmwarek ezzel trükköztek."
    Forrás: xmedia360

    0 0