Érkezik a Brütal Legend második letölthető tartalomcsomagja


 EkE    dec 10 : 13:40
 Nincs    Electronic Arts

A Hammer of Infinite Fate csomag új öltözékekkel, trófeákkal és egyéb izgalmas tartalmakkal gazdagítja a játékot

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1012/2009_04_03_brutal_legend_screen9_large.jpg|Brütal Legend::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1012/thumb_2009_12_102009_04_03_brutal_legend_screen9_large.jpg[/lightview]Platform: Playstation 3, XBOX 360 Típus: Akció Megjelenés: 2009 december 17. További tartalmak: játékképek

Az Electronic Arts Inc. és a Double Fine Productions Inc. újra a húrok közé csap: decemberben megjelenik a Hammer of Infinite Fate, a Brütal Legend című heavy metal akciójáték második letölthető tartalomcsomagja (downloadable content, DLC). A Hammer of Infinite Fate számos új skinnel, fegyverfejlesztéssel, multiplayer térképpel és trófeával színesíti a játékélményt. A DLC december 17-től kapható az Xbox LIVE hálózaton (400 MS pont), illetve a Sony PlayStation Network rendszerében (4,99 dollár). „Az új achievementek és trófeák is nagyon izgalmasak, természetesen” – nyilatkozta Tim Schafer, a Double Fine Productions elnöke. „Van azonban valami, amire alig várom, hogy végre rátehessem a kezem, és ez az Elveszettek Szeme, azaz az Oculus of the Lost. Nem számít csalásnak, ha az ember ezzel keresi meg az utolsó Megbéklyózott Hüllőt (Bound Serpent), mert annyira frankón fest a kocsimon!”

A Hammer of Infinite Fate tartalomcsomag lehetővé teszi, hogy a játékosok három új szereléssel bővítsék Eddie Riggs ruhatárát – az új szerkók a Mountain Man (Hegylakó), Black Metal és a Zaulia neveket viselik –, továbbá hét új hátmatricát is tartalmaz, hogy Eddie stílusosan kaszabolhassa a rusnya démonokat. Hősünk hűséges hátasa, a Deuce (Ördögfajzat, becenevén: The Druid Plow, azaz a Druidák ekéje) szintén derekas ráncfelvarráson esik át: négy vadonatúj festéssel és négy további fejlesztéssel varázsolhatod újjá az öreglányt. Olyan fejlesztések közül válogathatsz, mint az Oculus of the Lost (az Elveszettek Szeme), a mindent látó GPS, amely megkönnyíti a játék világában való tájékozódást; az Eye of Sorrown (a Megbánás Szeme), egy hatalmas erejű fegyver, amely képes hasznosítani a Fekete Könnyek Tengerének (Sea of Black Tears) erejét, és a végzet fekete lövedékeivel szórja meg az ellenfeleket; valamint a The Disgorger (Kiakasztó) és a Coiling Maw (Tekercselő).

A játékosok a Hammer of Infinite Fate kiegészítő csomagnak köszönhetően 9 új achievementet és trófeát is feloldhatnak a Brütal Legendben. A Mount Rockmore hegyen hat új fej vásárolható meg, illetve oldható fel: Rima, Raszputyin, Dadbat, Hunter, Kage the Kannonier és maga Tim Schafer.

A Hammer of Infinite Fate emellett négy új, agyrobbantó multiplayer térképpel bővíti a Brütal Legend Stage Battle (Színpadi csata) többszereplős játékélményét – ezek az alábiak: Altar of Blood (A Vér oltára), Coiled Remains (Maradványok), Crucible of the Titans (A Titánok olvasztótégelye) és The Amplified Cliffs (A harsogó hegyormok). Ezek mindegyike egy-egy tökéletesen egyedi, a Metál Isteneinek stílusát tükröző világot mutat be, valamint egy hatalmas meglepetést tartogat, hogy minden egyes összecsapás váratlan stratégiai fordulattal gazdagodjon.

A Brütal Legend világszerte komoly kritikai sikereket aratott: a PLAY Magazine a maximális 10 pontszámot ítélte meg a játéknak, a Brütal Legendet „a valaha készült legjobb videojátéknak” nevezve. Az IGN szintén remek kritikát közölt a játékról: a Brütal Legend 9 pontot kapott a maximálisan elérhető 10-ből, és a szerkesztői ajánlás „az idei év egyik legjobb játékaként” méltatta. A Brütal Legend Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszerre, valamint PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszerre kapható. Az első, új térképeket tartalmazó kiegészítő csomag, a Brütal Legend Tears of the Hextadon jelenleg is kapható az Xbox LIVE® hálózatán, illetve a Sony PlayStation Network® rendszerben. A Brütal Legend 18+ PEGI korhatár-besorolást kapott.0 Hozzászólás