Elkezdődött!


 Dawid[HUN]    2009 nov 05 : 19:29
 Nincs    Cikk

PS3, XBOX 360, közvéleménykutatás, Assasinns Creed

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//998/ps3vsxbox360.jpg|ps3vs360::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//998/thumb_2009_11_05ps3vsxbox360.jpg[/lightview]
Az OTX különös eredményre jutott legújabb közvélemény kutatásában. A PS3 szépen, de egyre biztosabban átveszi az uralmat az XBOX-360 felett. És mi játszik ebben most nagy szerepet? Két olyan játék folytatása, mely köztudottan a Microsoft konzolján volt erős, az Assasinn's Creed 2 és a Modern Warfare 2. Azon konzol tulajdonosok, kik rendelkeznek mindkét konzollal, inkább a PS3-as verziót választják az XBOX-os helyett mely annak köszönhető, hogy a PS3 egyre jobb grafikát, teljesítményt mutat az XBOX-360 felett, melyből már szinte kisajtoltak minden elérhető teljesítményt. Másfelől ehhez az eredményhez hozzájárul az a tény is, hogy a SLIM megjelenése óta ugrásszerűen megnőtt a PS3 tulajdonosok száma és ők egyre újabb és jobb és természetesen több játékot akarnak vadi új gépükre amin köztudottan a dobozzal ellentétben semmilyen módosítás nem érhető el, valósítható meg. Így ez az adat természetesen azon multiplatfrom játékokra igaz melyeknek eladási számaik az illegális letöltés ellenére is magasak, de a piac változása már így is elkezdődött.
Én személy szerint erre csak azt tudom jósolni, hogy Microsofték ismét azzal lépnek majd, hogy korábban hozzák ki újabb generációs konzoljukat, mely így eleinte ismét a megbízhatatlanság mintapéldánya lesz és ezzel el is veszítik azokat a vásárlóikat is, akik az új konzolt már szívesen megvásárolnák és pár éven belül a SEGA sorsára jutnak...hacsak nem az illegális letöltéseknek köszönhetően megmarad egy bizonyos vevőkörük, de ha ugyan úgy egy nap alatt a sírba küldik a 360-at mint elődjét eleinte kevesebben fognak váltani a kisebb játékkínálat miatt és akkor a szokásos mesterséges hisztériakeltés sem lesz elég ahhoz, hogy ismét a régi fényében tündököljön az XBOX.
Addig is várjuk a fejleményeket.




16 Hozzászólás

    Bucsok
    14 éve

    Ettől még senkinek nem lett igaza. Az egyik konzol ebben jobb , a másik meg abban. Szóval a háború tovább tart.
    Köszönjük a tájékoztatást.

    0 0
    Leki
    14 éve

    Itt egy "magyarított" teszt a CODMW2-ről X360 vs. PS3 ami nagyon tanulságos.
    -ez egy link, kattints IDE-
    Egyébként a cikk végén ott az eredeti angol nagyon részletes teljes teszt képekkel videókkal.

    0 0
    Bucsok
    14 éve

    Azért nem szabad lealacsonyítani a Wii-t!!! Valamiért mégis A Top lista legtetején áll! Ami azt jelentheti hogy sok gazdag él világszerte, és marha nagy szobájuk van hozzá, és idejük hogy szórakoztassák magukat! Amennyiben nem lenne ennyire karcsú a grafika, talán a legjobb konzol lenne. Viszont az Xbox360 azért megtudja mutatni néha az embereknek milyen is a graika, és ha ehhez párosítunk 1 Natalt, lehet ugrik a Wii előnye. Meglátjuk. Örvendtem.

    0 0
    EkE
    14 éve

    Pedig ezek az eszközök erre hivatottak, és részemről sikerül is elérniük azt, amit kell. Nem vagyok milliomos. Egy saját magamat épp hogy eltartó tanuló vagyok, a nappali mint olyan nem is létezik, de ha arról van szó, hogy végre nem egy chat parti közepette találkozhatok a barátokkal, hanem egymás mellett nyomhatjuk azt, amit közösen szeretnünk, az mindig felemelő érzés.

    Kezdetben ez volt az egyik oka annak, hogy az új konzolokat megvetettem. A Dreamcast után annyira más irányba terelődött a játékok értelme. Szinte széttépte az addig összeszokott játékosokat.
    Épp ezért mikor megjelent a Lips, és ismét összeugrottunk énekelgetni, az nagyon jó érzés volt (azóta is szinte csak az megy, ha többen vagyunk).
    A wii is csak akkor ütős konzol, ha még nem tette tönkre az embereket a netes multi játék, és van arra is idejük, hogy időnként valóban együtt játszanak. Akkor viszont annál jobb választás nincs is.

    0 0
    Dawid[HUN]
    14 éve

    Hát én a natalt-t és a többit kapásból rühellem. Mindig röhögök a reklámjain és a Wii reklámjain is. Mindig egy akkora nagy nappaliban játszanak vele, mint egy bálterem...a konzol tulajok nagy többsége (nem MO-n általánosságban, hanem a világban) kis szobájában játszik a monitoron, vagy kisebb (nem 2000 cm-es) TV-jén (ha meg a nappaliban akkor korlátozva van a család többi tagja miatt). Erre föl meg láthatóan milliomosokat mutogatnak XD Szánalom az egész. Teljesen megfeledkeznek az igazi vevőkörről, mert egy-egy ilyen csaj pl. aki Wii Fit-ezik csak pár játékot vesz meg és azokkal "szórakozik". Egy hardcore gémer havi szinten is többet vesz meg és ő a jól megszokott kontrollert szereti. Vagy képzeljük el, hogy a WoW-os tömegek a PC előtti tespedésből átszoknának ilyen "mozgassam meg magam" játékokra...kizárt! Vagy azokra akik hazaértnek a melóból és hulla fáradtak és maximum arra van erejük, hogy a kontrollert nyomkodják. Ez megint csak rétegszórakozás lesz a többség meg marad a kontrollerénél. A Wii-t is nagyon vártam, hogy lesznek majd jó játékok, erre föl a Red Steel-t is elcseszték azóta meg mókás játékok jönnek csak...a család meg nem ülne le a Wii elé ha vennék, csak magamnak meg nem veszek, arra inkább a PS3...és a NATAL sem fogja megváltoztatni a családtagok hozzáállását, hogy együtt játszanak a család gémer tagjával.

    0 0