Dead or Alive


 EkE    2006 szept 10 : 08:34
 Nincs    Vegyes

Végre bemutatták: DOA: Dead or Alive - A film

Végre bemutatták: DOA: Dead or Alive - A film Ki tudja, hogy mi az oka annak, hogy tavaly ilyenkor játékos-mozis körökben szinte már minden a Doomról szólt és a Silent Hill-feldolgozást is elkezdtük szőrén-szálán pedzegetni - viszont a Dead or Alive-filmmel szinte a kutya sem foglalkozik?
Pedig a film szeptember 7-én debütált Ausztráliában, míg rá egy napra Olaszországban is bemutatták és jön az angol, francia, német, svéd, török és finn premier is, hogy október 20-án, nyilván valami apró moziszám mellett, Amerikába is sor kerüljön a premierre. Sajnos egyelőre még magyar bemutatóról nincs szó, hogy lesz-e, azt valószínűleg a film nemzetközi szereplése fogja eldönteni.

Doath01 Doath02

Doath03 Doath04


Hogy mi ez a csend Corey Yuen, a Szállító rendezőjének filmje körül nem tudni, de egyes jól értesültek a film minőségében keresik és találták meg a magyarázatot. Mi egyelőre csak a szűk előzetesekre tudunk hagyatkozni, de valószínűleg Yuennek nem célja megváltani a világot, mindössze egy látványos, jócsajos-verekedős filmet akart készíteni. Elnézve verekedés-koreográfusi tevékenységeit (So Close, Szállító 1-2, X-Men és majd az összes hollywoodi Jet Li-film), ezzel nem is lesz probléma.

Doath05 Doath06

Doath07 Doath08


Egyedül az nem számít jó jelnek, hogy az amerikai forgalmazó, a szinte egyedül a James Bond franchise-ból élő MGM, másodjára is módosította a várható premier dátumát és csak október 20-án engedi moziba a filmet, amelynek forgatását egyébként már tavaly nyáron, 2005. júniusában befejezték, így közel egy éve hever dobozban.

Doath09Doath10

Doath11Doath12


30 milliós költségvetés ide vagy oda, a rajongók tűkön ülve várják a vizuális orgiát, nyilván az ifjabb hímnemű versenyzők vannak leginkább bezsongva. Reméljük hozzánk is mihamarabb eljut a legújabb számítógépes játékból készült filmadaptáció.

A film trailereinek letöltése:
Kisfilm1
Kisfilm3
Kisfilm4

Forrás: SG.hu



2 Hozzászólás

    EkE
    17 éve

    Hát ja sajna én is attól félek hogy gagyi lessz!
    Ennél vacakabb szereposztást még nem láttam.

    0 0
    nmi
    17 éve

    elég gagyinak tűnik...

    0 0