Az XBOX 360 dashboard-frissítés nem blokkolja az utángyártott HDD-ket


 EkE    2009 okt 26 : 18:25
 Nincs    XBOX 360

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//989/hap.jpg|Update::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//989/thumb_2009_10_26hap.jpg[/lightview]Több oldalon is voltak hírek arról, hogy az utángyártott HDD-k használhatatlanná válnak majd a hamarosan megjelenő dashboard update miatt.

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//989/hap.jpg|Update::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//989/thumb_2009_10_26hap.jpg[/lightview]
Több oldalon is voltak hírek arról, hogy az utángyártott HDD-k használhatatlanná válnak majd a hamarosan megjelenő dashboard update miatt. Már akkor is mondtam, hogy a hír csak kacsa, és egyesek mindössze félreértelmezték Major Nelson közleményét melyben az utángyártott memóriakártyák letiltásáról volt szó. Mivel Én is azon szerencsések közé tartozom, akik bekerültek az új dashboard béta tesztelő csapatába, alkalmam volt kipróbálni, hogy valóban működésképtelenné válnak-e ezek a merevlemezek. Jelentem, NEM! Ugyanúgy működnek tovább, mint azelőtt... ellenben a Datel és Madcatz memóriakártyákat már egyáltalán nem látja a box, szóval aki ilyet használ, nem árt átmentenie egy gyárira, mielőtt frissít. Az új dashboard egyébként cirka 500 mb környékén van, egy 10 mbites vonalon 9 percen át töltötte le az update fájlt a box. Cserébe viszont van facebook, twitter, zune store, last.fm és egyéb okosságok.

Forrás: Xmedia




0 Hozzászólás