Az iPhone vásárlók sem szentek!


 Dawid[HUN]    2009 okt 28 : 10:07
 Nincs    Vegyes

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//990/iphone_pirate_2.jpg|iphone_piracy::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//990/thumb_2009_10_28iphone_pirate_2.jpg[/lightview]Tömegesen panaszkodnak a fejlesztők az iPhone-on való illegális letöltések miatt.

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//990/iphone_pirate_2.jpg|iphone_piracy::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//990/thumb_2009_10_28iphone_pirate_2.jpg[/lightview]
Tömegesen panaszkodnak a fejlesztők az iPhone-on való illegális letöltések miatt. Először a Smells like Donkey csapata adott nyilvánosan is hangot nemtetszésének, mikor is új játékuk, a Tap-Fu illegális letöltési aránya 80%-ra ugrott fel. De nem ez volt a negatív csúcstartó, hisz a Fishlabs más mobil eszközökről ismert rally játékának portja a Rally Master Pro 3D 95%-ot produkált már az első napon! Ezek a fejlemények talán ráébresztik a fejlesztőket arra, hogy nincs teljesen védett platform és talán a PSP-re is több játékot kapunk jövőre. Várjuk, hogy még mit lép erre a Sony, hisz már rengeteg engedményt tett a fejlesztőknek és itt az ideje, hogy addig üssék a vasat amíg meleg. Viszont ez az arány már csak azért is meglepő, mivel az iPhone köztudottan az USA-ban hódít ahol a videó játék vásárlási morál teljesen eltér az európaitól. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, legyen az akár az, hogy a 99 dollárnál olcsóbban kínálja az Apple az iPhone developer licenszt, vagy a Sony lép valami újat.




0 Hozzászólás