Az EA többjátékos extra tartalommal bővítette a Battlefield: Bad Company 2 játékát már a megjelenés napján


 EkE    2010 márc 02 : 21:46
 Nincs    Electronic Arts

224899_bc2_arica_screen01.jpg

Az EA többjátékos extra tartalommal bővítette a Battlefield: Bad Company 2 játékát már a megjelenés napján. Magyarországon március 4-én kerül a viszonteladókhoz a játék.

A Battlefield: Bad Company március 2-i, észak-amerikai megjelenésekor két nagy, többjátékos pályát tartalmazó térképcsomag is elérhető lett. A Conquest (Hódítás) módra optimalizált Laguna Alta és a Rush (Lerohanás) módban játszható Nelson Bay térképekkel a játék immár 10 többjátékos pályát vonultat fel. Március második felében a DICE újabb ingyenes térképcsomagot tesz elérhetővé: a Conquest módú Arica Harbor és a Rush módú Laguna Presa térképeket.




[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1038/2009_06_02_battlefield_bad_company_2_screen2_large.jpg|Battlefield: Bad Company 2::|BattlefieldBadCompan|left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1038/thumb_2010_05_252009_06_02_battlefield_bad_company_2_screen2_large.jpg[/lightview][lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1038/2009_08_18_battlefield_bad_company_2_screen1_large.jpg|Battlefield: Bad Company 2::|BattlefieldBadCompan|left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1038/thumb_2010_05_252009_08_18_battlefield_bad_company_2_screen1_large.jpg[/lightview][lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1038/2009_08_18_battlefield_bad_company_2_screen2_large.jpg|Battlefield: Bad Company 2::|BattlefieldBadCompan|left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1038/thumb_2010_05_252009_08_18_battlefield_bad_company_2_screen2_large.jpg[/lightview]Platform: Playstation 3, Xbox 360 | Típus: FPS | Megjelenés: 2010. március 4. Kiadó: Electronic Arts | Fejlesztő: EA DICE További tartalmak: játékképek | videóelőzetes
„A Battlefield: Bad Company 2 megjelenése újradefiniálja a többjátékos modern hadviselést. Mélyen elkötelezettek vagyunk az FPS közösség és a világ Battlefield rajongói mellett” – mondta Patrick Bach, a Battlefield: Bad Company 2 rangidős főgyártásvezetője. „Az első két térkép csak a kezdet. Folyamatos frissítéseket tervezünk, hogy támogassuk a közösséget, és biztosítsuk számára a folyvást megújuló, magas színvonalú játékélményt.” A Battlefield: Bad Company 2 forradalmasítja az akciójátékok műfaját hatalmas, részletesen kidolgozott harctereivel és rombolható környezetével. A játékban elérhető taktikai pusztítás jóvoltából epikus ütközetek vívhatók, melyhez hasonlót egyetlen más, modern hadviselés témájú játék sem kínál. A Battlefield: Bad Company 2 Magyarországon március 4-én érkezik a viszonteladókhoz Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra valamint PC-re. Limitált kiadás minden platformra felár nélkül rendelhető világszerte az arra kijelölt viszonteladóknál (amíg a készlet tart). További Battlefield termékcsalád információk elérhetőek a www.battlefield.com oldalon. Illetve a legújabb hírekhez követhetsz bennünket Twitteren is.



4 Hozzászólás

    EkE
    14 éve

    Hali!

    Tudod engem is egyre jobban idegesít már az, hogy minden dologról 10x akarnak pénzt leakasztani. Nagyon rossz irányba kezd el "fejlődni" ez a játékipar.

    Arról meg már rég letettem, hogy egy játék valódi élvezetet okozzon a haverokkal-barátokkal. Mert ha belegondolsz, hiába többjátékos, mégis egyedül játszol mások ellen. Én ebből már nem kérek...

    0 0
    guba
    14 éve

    És úgy látszik nem csak az OFFline multiplayer-el volt gond. (ja persze nem volt vele gond :) Mert NINCS :(
    http://xbox.hu/blog/2010/marcius/bc2gagyi

    [ módosítva 2010 márc 10 : 16:12 ]

    0 0
    guba
    14 éve

    http://www.xboxmp.com
    Ha valakinél szempont még a többjátékos "Xtra" tartalom
    [ módosítva 2010 márc 10 : 16:09 ]

    0 0
    guba
    14 éve

    Üdv...Na jó akó nézzétek el, de most kicsit kifakadok...
    Arról lenne szó h most ennek örülnöm kéne??? És én marha első hallásra örülök is a hírnek. Azt szép lassan (nagyon lassan) megfogalmazódik bennem, a kérdés. Ha a megjelenés napján közzéteszik az "Xtra" tartalmat még ha ingyé is. AKÓ MÉ NINCS BENNE MÁR ELEVE AZ ALAP JÁTÉKBAN????? Ez nem "ajándék" hanem a már az eleve kész tartalmat megvágták!!!! És ezzel próbálnak minket is megvágni. (A legjobb példa erre a napokban megjelent Dante Inferno -hoz kiadott DLC Nyilvánvaló h a kész játék elejéről lecsíptek azt a részt. És Most azt sózzák rá a népre)
    És lehet magyarázni mert "piackutatás" meg "marketing" nekem ezekről mindig az jut fejembe, hogyan tudunk még több pénzt lehúzni.
    De visszatérve a címben szereplő játékra is. Szép, színes szagos meg minden...De egy kicsit had állítsam szembe a nagy előddel.(CODMW2) Mégpedig multiplayer tartalom szempontjából. A Battlefield sorozat ordít a többjátékos módokért. És állítólag erre is találták ki. Erre mit kapunk? LIVE! Azt kész is? Sem split screen, sem co-op mód, sem system link.
    Persze... majd 6 hónap múlva vegyük meg DLC ben??? Vajon ez vár ránk?
    Nem olyan régen nálam, szempont volt hogy adott játék hátsó borítóján ott szerepeljen a "2-4 player"
    Egy "kanapébajnokság" a haverokkal mindig kitüntettet esemény volt. Legyen az UT, Crash Team Racing :) Time Spliter,PES,FIFA,NHL,Mikro Machines :)Beijing 2008,CODWAW,Flatout....stb
    Persze ott a NET. Tudom én is. De haverom arcát nem felejtem soha, mikor egy zombi elkapta RE ben, és a gamepad -ot rángattva kétségbeesve kiáltotta "MIT KELL NYOMNI???MIT KELL NYOMNI???" -Most már semmit...nyomd a start-ot :)
    Ne értsen félre senki!!! Nem a Net es játék ellen vagyok kiakadva. Sőt-remek dolog. De ez a játék nálam ezekért csak "AA"
    Mert olyan élményt vesz el, mint az IWIW. Mikor meghív egy barátod egy virtuális italra.....hmmmmm....első hallásra örülök is.....


    [ módosítva 2010 márc 10 : 14:20 ]

    0 0