Az EA többjátékos extra tartalommal bővítette a Battlefield: Bad Company 2 játékát már a megjelenés napján


 EkE    márc 02 : 21:46
 Nincs    Electronic Arts

224899_bc2_arica_screen01.jpg

Az EA többjátékos extra tartalommal bővítette a Battlefield: Bad Company 2 játékát már a megjelenés napján. Magyarországon március 4-én kerül a viszonteladókhoz a játék.

A Battlefield: Bad Company március 2-i, észak-amerikai megjelenésekor két nagy, többjátékos pályát tartalmazó térképcsomag is elérhető lett. A Conquest (Hódítás) módra optimalizált Laguna Alta és a Rush (Lerohanás) módban játszható Nelson Bay térképekkel a játék immár 10 többjátékos pályát vonultat fel. Március második felében a DICE újabb ingyenes térképcsomagot tesz elérhetővé: a Conquest módú Arica Harbor és a Rush módú Laguna Presa térképeket.
[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1038/2009_06_02_battlefield_bad_company_2_screen2_large.jpg|Battlefield: Bad Company 2::|BattlefieldBadCompan|left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1038/thumb_2010_05_252009_06_02_battlefield_bad_company_2_screen2_large.jpg[/lightview][lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1038/2009_08_18_battlefield_bad_company_2_screen1_large.jpg|Battlefield: Bad Company 2::|BattlefieldBadCompan|left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1038/thumb_2010_05_252009_08_18_battlefield_bad_company_2_screen1_large.jpg[/lightview][lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1038/2009_08_18_battlefield_bad_company_2_screen2_large.jpg|Battlefield: Bad Company 2::|BattlefieldBadCompan|left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1038/thumb_2010_05_252009_08_18_battlefield_bad_company_2_screen2_large.jpg[/lightview]Platform: Playstation 3, Xbox 360 | Típus: FPS | Megjelenés: 2010. március 4. Kiadó: Electronic Arts | Fejlesztő: EA DICE További tartalmak: játékképek | videóelőzetes
„A Battlefield: Bad Company 2 megjelenése újradefiniálja a többjátékos modern hadviselést. Mélyen elkötelezettek vagyunk az FPS közösség és a világ Battlefield rajongói mellett” – mondta Patrick Bach, a Battlefield: Bad Company 2 rangidős főgyártásvezetője. „Az első két térkép csak a kezdet. Folyamatos frissítéseket tervezünk, hogy támogassuk a közösséget, és biztosítsuk számára a folyvást megújuló, magas színvonalú játékélményt.” A Battlefield: Bad Company 2 forradalmasítja az akciójátékok műfaját hatalmas, részletesen kidolgozott harctereivel és rombolható környezetével. A játékban elérhető taktikai pusztítás jóvoltából epikus ütközetek vívhatók, melyhez hasonlót egyetlen más, modern hadviselés témájú játék sem kínál. A Battlefield: Bad Company 2 Magyarországon március 4-én érkezik a viszonteladókhoz Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra valamint PC-re. Limitált kiadás minden platformra felár nélkül rendelhető világszerte az arra kijelölt viszonteladóknál (amíg a készlet tart). További Battlefield termékcsalád információk elérhetőek a www.battlefield.com oldalon. Illetve a legújabb hírekhez követhetsz bennünket Twitteren is.4 Hozzászólás

  EkE
  11 éve

  Hali!

  Tudod engem is egyre jobban idegesít már az, hogy minden dologról 10x akarnak pénzt leakasztani. Nagyon rossz irányba kezd el "fejlődni" ez a játékipar.

  Arról meg már rég letettem, hogy egy játék valódi élvezetet okozzon a haverokkal-barátokkal. Mert ha belegondolsz, hiába többjátékos, mégis egyedül játszol mások ellen. Én ebből már nem kérek...

  0 0
  guba
  11 éve

  És úgy látszik nem csak az OFFline multiplayer-el volt gond. (ja persze nem volt vele gond :) Mert NINCS :(
  http://xbox.hu/blog/2010/marcius/bc2gagyi

  [ módosítva márc 10 : 16:12 ]

  0 0
  guba
  11 éve

  http://www.xboxmp.com
  Ha valakinél szempont még a többjátékos "Xtra" tartalom
  [ módosítva márc 10 : 16:09 ]

  0 0
  guba
  11 éve

  Üdv...Na jó akó nézzétek el, de most kicsit kifakadok...
  Arról lenne szó h most ennek örülnöm kéne??? És én marha első hallásra örülök is a hírnek. Azt szép lassan (nagyon lassan) megfogalmazódik bennem, a kérdés. Ha a megjelenés napján közzéteszik az "Xtra" tartalmat még ha ingyé is. AKÓ MÉ NINCS BENNE MÁR ELEVE AZ ALAP JÁTÉKBAN????? Ez nem "ajándék" hanem a már az eleve kész tartalmat megvágták!!!! És ezzel próbálnak minket is megvágni. (A legjobb példa erre a napokban megjelent Dante Inferno -hoz kiadott DLC Nyilvánvaló h a kész játék elejéről lecsíptek azt a részt. És Most azt sózzák rá a népre)
  És lehet magyarázni mert "piackutatás" meg "marketing" nekem ezekről mindig az jut fejembe, hogyan tudunk még több pénzt lehúzni.
  De visszatérve a címben szereplő játékra is. Szép, színes szagos meg minden...De egy kicsit had állítsam szembe a nagy előddel.(CODMW2) Mégpedig multiplayer tartalom szempontjából. A Battlefield sorozat ordít a többjátékos módokért. És állítólag erre is találták ki. Erre mit kapunk? LIVE! Azt kész is? Sem split screen, sem co-op mód, sem system link.
  Persze... majd 6 hónap múlva vegyük meg DLC ben??? Vajon ez vár ránk?
  Nem olyan régen nálam, szempont volt hogy adott játék hátsó borítóján ott szerepeljen a "2-4 player"
  Egy "kanapébajnokság" a haverokkal mindig kitüntettet esemény volt. Legyen az UT, Crash Team Racing :) Time Spliter,PES,FIFA,NHL,Mikro Machines :)Beijing 2008,CODWAW,Flatout....stb
  Persze ott a NET. Tudom én is. De haverom arcát nem felejtem soha, mikor egy zombi elkapta RE ben, és a gamepad -ot rángattva kétségbeesve kiáltotta "MIT KELL NYOMNI???MIT KELL NYOMNI???" -Most már semmit...nyomd a start-ot :)
  Ne értsen félre senki!!! Nem a Net es játék ellen vagyok kiakadva. Sőt-remek dolog. De ez a játék nálam ezekért csak "AA"
  Mert olyan élményt vesz el, mint az IWIW. Mikor meghív egy barátod egy virtuális italra.....hmmmmm....első hallásra örülök is.....


  [ módosítva márc 10 : 14:20 ]

  0 0