Avalaunch XBMC Booter és további friss hírek


 EkE    2010 márc 13 : 19:59
 Nincs    Rövid hír

xbmc.jpg

XBOX 360 Avalaunch XBMC Booter

További tartalmak: Avalaunch XBMC Booter videó

Amin tegnap Wadarral még csak hülyéskedtünk, az mára valóssággá is vált. A napokban külföldi hackerek rájöttek, hogy az XBOX Classic játékok és programok Title ID-jét módosítva az olyan programok is futtathatóvá váltak XBOX 360-on, melyekhez az MS nem készített kompatibilitást. Ezen felbuzdulva elkészítették az Avalaunch XBOX Classic menü egy XBOX 360-on is futtatható változatát, ami alól még az XBOX Media Center is indíthatóvá vált. Sajnos filmek lejátszására még nem alkalmas (lévén, hogy grafikus kártya támogatás eddig még nem tartalmaz), de remélhetőleg ezen hamar változtatni fognak. Ha ez még mind nem lenne elég, akkor egy nem friss, de annál fontosabb hír, hogy az egyik legjobb XBOX 360-as alternatív dashboard, a FreeStyleDash néven futó menü fejlesztéseinek beküldése már svn-en keresztül történik, így bárkinek, aki ért hozzá lehetősége lett fejleszteni a programot. Épp ezért naponta-hetente érkeznek az újabbnál újabb verziók. Feltérképezték az XBOX 360 DVD lemezek struktúráját is, melynek köszönhetően hamarosan lehetőség lesz egyedi lemezek készítésére a fájlok méretére, számára és a mappa szerkezetre fittyet hányva.




6 Hozzászólás

    yanjun
    Pali69
    14 éve

    off : éppen most módolok egy botmixert és pont ezeken a kedves gyártókon gondolkozom , hogy szándékosan egy-két évre tervezik az élettartamukat.Mint a csillógó villógó crómozott autócsodák , amelyeknek a kipufogójuk gyorsan szétrohadó biliacélból készül.
    [ módosítva 2010 márc 14 : 12:16 ]

    0 0
    EkE
    14 éve

    Igen, de ne felejtsétek, hogy mindez CSAK XBR esetén érvényesül.
    Szóval egy mezei gép esetén csak az XDFS struktúra feltérképezése jelenthet valamit.

    0 0
    Pali69
    14 éve

    Már vártuk ...remélem teljesen szétmódolják a 360-at , mert megérdemeljük.Aki képes a piacra dobni egy borzalmas hibaarányú elektronikai cikket ,3led és egyebek,az tartozik ennyivel a tisztelt vásárlóknak.[hahaha]
    [ módosítva 2010 márc 14 : 11:10 ]

    0 0
    Benics
    14 éve

    Ezekhez a classicos cuccokhoz hol lehet hozzá férni ??
    Majd ??

    0 0