Aa NBA sztárja, Kevin Durant szerepel az EA SPORTS NBA ELITE 11 dobozképén


 EkE    2010 jún 25 : 15:31
 Nincs    Electronic Arts

nbaelite11ps3pftfront.jpg

Az EA SPORTS forradalmasítja a kosárlabdajátékok irányítását új Hands-On sémájával

Az Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy az Oklahoma City Thunder támadójátékosa, Kevin Durant szerepel majd az NBA ELITE 11 dobozképén. Durant, az 2010-es NBA idény legeredményesebb játékosa és az NBA történetének legfiatalabb pontverseny-győztese: ötvennél is több győzelemhez segítette a Thunder csapatát a bajnokság és a rájátszások során. Az NBA ELITE 11-et az EA Canada fejleszti az EA SPORTS számára a Brit Kolumbiához tartozó Vancouverben. A termék ez év októberében jelenik meg világszerte.
Az NBA ELITE 11-ben bevezetésre kerülő változások forradalmasítják majd a kosárlabda-programok nyújtotta játékélményt.

A Hands-On vezérlőséma közvetlen kapcsolatot teremt a játékos és pályán tanúsított viselkedése között, kiküszöböli az előre rögzített animációs fázisok okozta késedelmet és gyorsabb reagálást tesz lehetővé. A Hands-On vezérlés az NBA ELITE 11 egyedi sajátsága; a játékos támadásban és védekezésben is ezt használja, egyebek közt trükközésre, lecsapásra, felugrásra, ejtésre, érintésre, blokkolásra és labdaszerzésre is.
„Világéletemben nagy EA SPORTS mániás voltam – vallja meg Durant. „Izgalmas évet zártunk a csapattal, és nagyon örülök, hogy az NBA ELITE 11 dobozkép is összejött a végén.”
„Durant nyerő játékos” – véli Jordan Edelstein, az EA SPORTS marketingrészlegének vezetője. „Ezek a testi adottságok ilyen játéktudással még soha senkinél nem jöttek össze… a maga nemében pedig az NBA ELITE is páratlan. Durant az NBA jövőjét, az NBA ELITE 11 a kosárlabda témájú videojátékok jövőjét testesíti meg a szemünkben. Olyan játékélményt akarunk nyújtani, amit a fogyasztó egyetlen más terméktől sem kap meg a miénken kívül.”

A 2007-es NBA második legjobb pályakezdőjének választott Durant már profi pályafutása kezdeti szakaszában is lenyűgöző eredményeket ért el; 2008-ban a T-Mobile NBA Újoncának választották. Idén nyáron az Egyesült Államok színeiben játszik majd Törökországban, a 2010-es FIBA világbajnokságon.
Durant a harmadik olyan játékos az EA SPORTS történetében, aki egy NCAA és egy NBA licenctermék csomagolásán is megjelenik; az NCAA March Madness 08 dobozképén szintén ő szerepelt.
Az NBA ELITE 11 PLAYSTATION 3, Microsoft Xbox 360 rendszerére jelenik meg. PEGI besorolással még nem rendelkezik. További információk: -ez egy link, kattints IDE-



0 Hozzászólás