A FIFA 10 lelökte az Uncharted 2-t a trónról


 Dawid[HUN]    2009 okt 20 : 18:48
 Nincs    Multiplatform

Anglia köszöni, de nem kér az Uncharted 2 hisztériából

[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//986/fifa10logo.jpg|fifa10logo::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//986/thumb_2009_10_20fifa10logo.jpg[/lightview]Platform: Xbox 360, PS3, PC, Wii, PSP, DS Típus: Sport További tartalmak: videóelőzetes

A jó öreg ködös Albion köszöni, de nem kér az Uncharted 2 hisztériából. A foci szimulátor legújabb része minden platformon tarolt Angliában, mely annyira nem meglepő, hisz köztudott a szigetország az EA ezen típusú játékainak legnagyobb piaca, legyen bármennyire is jó vagy rossz a legújabb verzió. Az Uncharted 2 USA-ban és több európai országban is a várakozásoknak megfelelően teljesített, vagyis szinte minden eladási listán a top 3-ban szerepel. A FIFA 10 már harmadik hete vezeti az angol eladási listát, mindannak ellenére, hogy a múlt héthez képest több mint 50%-al esett vissza az eladások száma. Ezzel a teljesítményével minden idők legjobban, leggyorsabban fogyó FIFA része lett. Az első héten 1,7 millió példányt értékesítettek belőle. A lista legvégén meglepetésként ott szerepel még a Fallout 3 Game of the Year kiadása is, mely egyben tartalmazza a játékot és az összes DLC-t is. A Brütal Legends-nek nem sikerült a top3-ba bekerülnie.




5 Hozzászólás

    yanjun
    racz35
    14 éve

    Hát igen másoknak csak kis változások vannak benne:D Nekem meg iszonyat nagyok :D pl Már vannak olyan játékosok akik végre normális Arcot kapnak meg még néhány apróság ami nagyon élvezetessé teszi az egészet

    0 0
    atiwrc
    14 éve

    Az az igazság hogy tényleg jó, és jobb is lett szerintem az idei FIFA ,tudomásom szerint nálunk is vezeti az eladásokat.Ez nagyban köszönhető az élvezhetőbb játékmenetnek és a pár éve már sikeres szinkronnak is."'Kiváncsi vagyok hogy a forza 3 hogy fog nyitni"
    [ módosítva 2009 okt 21 : 16:09 ]

    0 0
    EkE
    14 éve

    De lényegében az EA minden évben kiadja, annyi változtatással, hogy más a csapatfelállás, meg pár apróbb változtatás. Vagy nem jól látom.

    Persze azt nem tagadom, hogy ettől még nem lehet jó játék, csak az összes EA nyerő cím egy sémára épít. NHL, FIFA, NBA, NFS.

    0 0
    racz35
    14 éve

    Hát nem meglepő számomra hogy a Fifa10 a nyerő :D
    Én is csak szinte azzal játszok ... Nincs semmi olyan játék ami most jelenleg annyira lekötne mint ez :D

    0 0