A Dead Space 2 története folytatódik a Severed kiegészítővel


 EkE    2011 márc 01 : 23:56
 Nincs    Electronic Arts

2011.02.04_dead_space_2_several_scrn_1.jpg

Végigjátszottad az akció-horror játékok új etalonjának számító Dead Space 2-t?

Végigjátszottad az akció-horror játékok új etalonjának számító Dead Space 2-t? Máris többre vágysz? Nem vagy vele egyedül. A Visceral Games pedig nem késett kielégíteni az igényeket vadonatúj Dead Space 2: Severed digitális tartalomcsomagjával. A Dead Space 2: Severed két szólóban játszható fejezettel bővíti az alapjáték történetét. A játékosok megismerhetik belőle Gabe Weller történetét, akivel a rajongók már találkozhattak a díjnyertes Dead Space Extraction játékban. Biztonsági tisztként Weller különleges űrruhát és továbbfejlesztett impulzuskarabélyt használ, és ezek segítségével vág rendet a Sprawl fedélzetén elszabadult nekrmorfok között. Minden sarok mögött újabb, az előzőnél vérszomjasabb szörny leselkedik, de az igazi meglepetés Weller (és a rajongók) számára a Twitcher visszatérése – a groteszk szörnyszülötté, mely az eredeti Dead Space játékban tette le névjegyét.


[thumb=100,56,0|Dead Space 2 Severed::ds2s||left]http://www.konzolozz.hu/e107_plugins/sgallery/pics/g0yw3k9gsp5n/2011.02.04_Dead_Space_2_Several_scrn_2.jpg[/thumb]Platform: Playstation 3, Xbox 360 | Típus: Akció - horror | Megjelenés: 2011 március 1. Kiadó: Electronic Arts | Fejlesztő: Visceral Games További tartalmak: Játékképek | videóelőzetes

A Dead Space 2: Severed március 1-től tölthető le világszerte az Xbox LIVE piactérről 560 MS pontért, Európában pedig március 2-tól vált elérhetővé a PlayStation Network hálózatban.

A kritikusok által 2011 első bombasikerének minősített Dead Space 2 új dimenziót ad az akció, a horror és az izgalom fogalmának. Miután rejtélyes körülmények közt öntudatára ébred egy hatalmas, a Szaturnusz-holdak egyikéhez horgonyzott űrvárosban, a történet hőse, Isaac Clarke a nekromorf invázió újabb hullámával találja szembe magát. Az élőholt förtelmek rikoltozásától és a dübörgő visszhangoktól borzongó Isaacnak utat kell találnia az űrvároson át. A Dead Space 2 a kritikusok egyöntetű véleménye szerint rémületes élményt nyújt és sosem tapasztalt izgalmakkal kecsegtet, miközben bejáratja a fogyasztóval az űr dermesztő mélységeit.

A Visceral Studios által fejlesztett Dead Space 2 már kapható PlayStation 3 , Xbox 360, PC, iPhone, iPod touch és iPad platformokra. A Dead Space 2 Limited Edition PlayStation 3 változata tartalmazza a Dead Space Extraction játékot, a Dead Space sorozat előzményét is, és támogatja a PlayStation Move mozgásvezérlőt. A Dead Space Extraction önálló játékként is letölthető a PlayStation Network rendszeréből.
A játékosok emellett az alábbi ruha- és fegyvercsomagokat vásárolhatják meg Isaac számára az Xbox LIVE piactér és a PlayStation Network rendszerekből:

- Dead Space 2: Martial Law Pack
- Earth Gov Bundle (Earth Gov biztonsági ruha, Earth Gov impulzusfegyver, Earth Gov Seeker puska, Earth Gov detonátor)
- Bloody Bundle (véres régi űrruha, véres lángszóró, véres dárdavető, véres erősokszorozó)
- Dead Space 2: Supernova Pack
- Forged Bundle (fémborítású mérnök ruha, fémborítású plazmavágó, fémborítású kábelágyú, fémborítású béltépő)
- Heavy Duty Bundle (megerősített régi űrruha, megerősített kábelágyú, megerősített vágósugár, megerősített detonátor)
- Agility Bundle (könnyített továbbfejlesztett ruha, könnyített szögbelövő, könnyített plazmavágó, könnyített impulzusfegyver)
- Dead Space 2: Occupational Hazard Pack
- Hazard Bundle (környezetvédelmi ruha, környezetvédelmi kábelágyú)
- Triage Bundle (elsősegély ruha, elsősegély dárdavető)
-Shockpoint Bundle (sokkoló ruha, sokkoló béltépő)

További hírekért és információkért látogass el a -ez egy link, kattints IDE- oldalra, kövess bennünket Twitteren (-ez egy link, kattints IDE-), vagy csatlakozz Facebook közösségünkhöz a -ez egy link, kattints IDE- címen!



0 Hozzászólás