A Dead Space 2 előzménye letölthető árkádjátékként jelenik meg


 EkE    2010 júl 13 : 00:29
 Nincs    Electronic Arts

dead_space_2_ign.jpg

2010 őszén jelenik meg a Dead Space 2 előzményét feldolgozó Dead Space Ignition arcade játék, mely egy interaktív képregény stípusú négy különféle történetet bemutató játék lesz.

Órákkal azelőtt, hogy megkezdődnének Isaac Clarke kalandjai a Sprawl űrállomáson a Dead Space 2 játékban, a nekromorfok elszabadulnak – de vajon mi vezetett el idáig? A Visceral Games stúdió megadja a választ: vadonatúj játéka, a letölthető Dead Space Ignition emberközelbe hozza a Sprawl fedélzetén elszabaduló iszonyatot. Túléled vajon a nekromorf támadás első hullámát? A Dead Space Ignition játékot 2010 őszétől kínálja az XBOX LIVE és a PlayStation Network




Platform: Playstation 3, XBOX 360 | Típus: Interaktív képregény | Megjelenés: 2010. ősze Kiadó: Electronic Arts | Fejlesztő: Visceral Games

„A Dead Space Ignition az első azoknak az izgalmas kiegészítő játékoknak a sorában, melyek a Dead Space 2 megjelenéséhez időzítettünk” – mondja Steve Papoutsis, a Dead Space franchise főgyártásvezetője. „Az interaktív képregény stílusú program bepillantást enged a Dead Space rajongóknak a Dead Space 2 cselekményéhez vezető eseményekbe, és merőben új közönségréteget ismertet meg a játék univerzumával.”

A Dead Space Ignition interaktív képregény stílusú kerettörténete három egyedi hackelő minijátékot fog össze: a Hardverfeltörést, a Visszakövetést és a Rendszerfelülírást. Mindhárom játék önmagában is kielégítő árkád-élményt nyújt, számos feladvánnyal és csavarral teszi próbára a játékos rátermettségét. A Dead Space Ignition kerettörténete szabadon alakítható: a játékos többféle módon is túlélheti a nekromorfok elszabadulását. A játéknak négy lehetséges befejezése van; a játékos mindegyik elérésekor egyedi jutalmat (köztük egy speciális védőöltözetet) kap, melyeket Isaac Clarke is használhat a Dead Space 2 játékban, 2011. január 15-i megjelenését követően.

A Dead Space Ignition kerettörténetét Antony Johnston, a díjnyertes, New York Times bestsellerlistáján is gyakorta szereplő képregény-, videojáték- és regényíró álmodta meg, akinek művei közt olyan bombasikerek találhatók, mint a Wasteland és a Daredevil. Antony 2008-ban egy hatkötetes képregény-mimisorozattal tette le névjegyét a Dead Space univerzumban, ahová most visszatér. A Dead Space Ignition Antony horrormesélői képességeinek bizonyítéka: új karaktereket vezet be, és új nézőpontokkal teszi az előzményt még érdekfeszítőbbé.

A Dead Space 2 számos, komoly presztízst jelentő elismerést – köztük a „Legjobb akció-kalandjáték” díját – gyűjtött be a nemrégiben rendezett az Electronic Entertainment Expón a szaksajtó olyan képviselőitől, mint a Game Informer, a GameSpot, a GameSpy és a Machinima.com. A Dead Space 2 nyerte a GameSpot áhított „Legjobb Xbox 360 játék” díját is.

A Dead Space 2 játékban Isaac Clarke fedélzeti mérnök egy vérfagyasztó kaland erejéig a Sprawl nevű űrállomásra látogat, ahol az idegen fertőzés magányos túlélőjét újabb, még katasztrofálisabb lidércnyomás várja. Az elbutulással küzdő Isaac megtesz minden tőle telhetőt önmaga megmentése és a könyörtelen ellenség megfékezése érdekében. A kihívással új nekromorfbontó eszközök egész garmadája segítségével néz szembe. Csatái hevesebbek, ijesztőbbek és epikusabbak lesznek a korábbiaknál, és garantáltan lenyűgözik majd a játékosokat.

A Dead Space 2 2011. január 25-én jelenik meg PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszer, Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszer, illetve PC platformokra. A Dead Dead Space Ignition játékot, melyet 2010 őszétől kínál az Xbox LIVE piactér és a PlayStation Network, részben a Sumo Digital fejleszti. További információkért és hírekért keresd fel a deadspacegame.com weboldalt, kövess minket twitteren vagy csatlakozz a Facebook" >-ez egy link, kattints IDE- rajongótáborhoz.



0 Hozzászólás