Eke!
A PS2-m elkezdte produkálni azokat a tüneteket ami arra utal, hogy kezd az olvasófej elfáradni.
Pl.:
- elsőre nem olvassa be az írott játékot
- ha beolvessa szaggat ill. tovább töltöget mint szokott és ez játék közben is érezhető
- abszolut nem olvassa be a lemezt amit idáig simán olvasott
- kopogó hangot még nem ad
A teljes gépbelsőt portalanítottam amennyire tudtam.
Szóval ha házilag szeretném orvosolni van erre lehetőség??
Üdv: LAPOSHUSI
ÖÖŐŐ akarom mondani ÜDV.: ERNŐKE
14 éve
2009 16 okt. P , 07:05DU.
Igen, vagy belövöd a lézert erősebbre, vagy cseréled az olvasófejet. Ez persze a ps 2 típusától függően pár ezertől tízen ezerig terjedő kiadás.
UI: ÖÖÖÖ ezt a laposhusit már nem magyarázod ki!
Szega mindenkinek!!
Eke!! Tudom, hogy nem ebbe a témába tartozik, de abban tudnál segíteni, hogy egy slim ps2-vel hogyan kell elindítani a ps1 lemezt, mert akárhogy próbálom nem indítja el.
Most lett chippeltetve "talán modbo chip" van benne.
Előre is köszi.
Ha nincs bekötve a chip-en az sx pont (ha jól emlékszem, akkor az szolgál arra), akkor sehogyan.
helló!
a napokban kaptam egy régi PS2-t.
érdeklődnék h a fejen hogyan tudok állítani mert elég nehézkesen olvassa be a lemezeket.
gyári játék megy elsőre, backupok közül viszont 60ból talán 5 ha elindult.
gyári dvd film nem indult, írt audio cd elsőre.
néznem kell rajt valami típus számot h tudjatok segíteni, vagy minden fejen ugyanúgy lehet állítani ?
köszi.
Hali?
A fejállítást még nem próbáltam, deeeee!!!
Nekem is hasonló tüneteket kezdett produkálni a ps2-m egyik napról a másikra. Na én is totál be..ar..m, hogy most mi lesz. Fogtam magam, teljesen szétszedtem és kitakarítottam. Áttöröltem, kifújattam, olvasófej takarítás alkohollal stb..
Na így már eleve jobb lett és ezután jött az amire nem is gondoltam!!!A LEMEZ. Hiába tűnt makulátlan karcmentesnek és ez idáig hibátlanul működőnek nem indult el. Erre én újra írtam (Verbatim) lemezre előtte ARITA-n volt, és egyből jó lett.Azóta, hogy ezeket a dolgokat megcsináltam azóta tökéletesen műkszik. Na ,de egyáltalán nem biztos, hogy nálad is így lesz, de azért próbáld meg hátha bejön.
Pont akartam mondani, hogy nyomtatható Verbatim lemezt érdemes használni... Várhatóan ezzel lesz a probléma.
Vastag PS2 esetében meg főleg. Ott esetleg még egy fejtisztítás is sokat segíthet.
Köszönöm a segítséget.
Megpróbálkozom a tisztítással, és a lemezek másolásával.
Vastag PS2-nél ha jól emléxem akkor a mínuszos lemez ajánlott ugye ?
Amúgy gondolokozom h rátolok usb-n egy winyót aztán csókolom :)
Hali!
A mínuszosok biztos, hogy jók!!
Az usb-n keresztül csatlakoztatott dolgokkal az a baj, hogy a PS2-nek nem 2.0-ás az usb portja hanem valami kisebb számú és ez miatt a játék talán nem ,de az intró ill. az átvezető animok szaggatnak mint állat.
De, ha rosszul tudom javítsatok ki.