Üdv.
Az lenne a kérdésem hogy ha veszek egy LiteOn dvd-irót az XGD3-as képfájlt átfuttatom abgx-en az 1.0.6on XGD3-as LayerBreak-el kiírom.
Fog indulni 3.0flashen vagy még csinálnom kell valamit?
A válaszat előre is köszönöm.
Felesleges ehhez Lite-ON írót venned. Csak egy játékhoz kellett eddig, az pedig a Forza 4.
A PC-s DVD írót ugyan úgy flash-elni kell, hogy túl tudja írni a lemezeket.
Én is kiírtam a Forza 4-et egy Pioneer DVR-112D íróval.
LT 3.0 flash van az xbox360 meghajtón és RGH-s.
Több órányi folyamatos játék lemezről, és semmi hiba.
Ha nem lenne RGH-s, nekem sem működne rendesen?
Ismerősömnek pár óra játék után (hdd-ről) rgh-s géppel, és hibaüzenettel azt írta ki, hogy a profilját valószínű meghamisították. Többet nem indult el a játék. Még jó, hogy ő nem is szereti, csak kipróbálni akarta.
Sziasztok!
LT 3.0-ás flash van a boxon.
Kiírtam egy XGD3-as játékot, de mielőtt kiírtam volna, átfuttattam az abgx progival.
A program le is futott és ki is írtam a legújabb IMG Burn-el.
A játék ezek után a konzolban el is indult, a menüt be is töltötte, de mikor a menüben rámentem a játék kezdésére, azt elkezdte betölteni, de onnét nem lépett tovább.
Elrontottam valamit, vagy még valamit kellett volna a játék iso-jával kezdeni?
Sziasztok!
LT 3.0-ás flash van a boxomon.
Frissibe vettem 10 db mkm-003 made in singapure Verbatim dl dvd-t, majd ezt Ihas124 b Burner Max fw-vel fhlasselt írómmal és az imgburn segítségével kiírtam, persze egy alapos abgx360 lefuttatása után!
Minden rendben ment, és a kprobe 2 is kíváló eredményeket adott (PI max= 21, PIF max=4, PI avg=0,64, PIF avg=0,09). Írás után rögtön bedobtam az xboxba és gyönyörűen betöltötte. Beléptem a menübe és meg voltam elégedve. Mivel nem értem rá kipróbálni ezért hagytam kb. egy napot. És most amikor leültem, hogy felmásolom HDD-re és játszanék folyamatosan karcos lemezt ír ki, nem képes elindítani, felmásolni, hol eljut 30%-ig, hol csak 5%-ig, hol fekete képernyő vár játék elindításánál, néha már a menü is bejön, de a betöltőképernyőnél le is fagy. És néha még unrecognized disc-et is kiír.
Nem tudom mit ronthattam el. (játék = DMC HD Collection).
Valakinek valami ötlet?