hali
szeretném a mass effect 2-t magyarítani xbox 360-ra
de nem tudom hogy hogy kell.Nem tudtok mondani egy helyet ahol van részletes leírás ehhez??
ELŐRE IS KÖSZ
12 éve
2011 06 febr v , 08:34
Egy barátommal magyarítottuk a Monkey Island SE 1 és 2. részét PC-re. Már sikeresen átültettem OSX-re és iPhone-ra is.
Karácsonykor beszereztem egy Xboxot is a gyerkőcöknek. Xboxom nincs moddolva, de találtam a Monkey Islandokból GOD verziót. Akkor gondoltam bele, hogy át kellene ültetni a magyarítást.
Talán úgy működik mint a többi platformon sok mindent meg is tudtam csinálni
Le Fluffie-val ki tudtam bontani.
Az a kérdés hogyan tudnám újra összerakni, mint ha a Le Fluffie támogatná de nem tudok egész könyvtárakat hozzáadni.
Közvetlenül beleszerkeszteni meg nem tudok vele.
Hali!
Igen, azt láttam, hogy kiadtátok iphone-ra. Akartam is írni, hogy ide kikerülhetne-e.
X360-on csak jtagelt gépen van lehetőség futtatni a játékot, mivel nem lehet digitálisan aláírni a GOD-ot, így nem futtatható modolatlan vagy flash-elt konzolon. Ha dvd-n kiadták volna, akkor más lenne a helyzet, de GOD-ot jelenleg nem lehet aláírni.
Üdv,
EkE
Sziasztok !
Az volna a kérdésem hogy a Mass Effect játékot lehet-e honosítani a dlc-kel együtt.
Hali
Kiirt játékot már nem lehet magyarosítani?Pl. GTA4 EFLC
Nem lehet, újra ki kell írni...
A kiírt játékból lehet megint iso-t csinálni?
Vagy kénytelen leszek megint leszedni ha magyarítani akarok valamit utólag.
Persze, hogy lehet róla ISO-t csinálni. De azt senki sem fogja garantálni, hogy a Flash megeszi (valószínűbb, hogy nem), és ez igaz a fordítás beültetésére is.
11 éve
2012 03 jan k , 04:30
Sziasztok!
Mivel kezd elterjedni az RGH így a magyarítás is elérhető több játékra?
Gondolom megnézem COD MW3-nál, hogy néz ki a nyelvi fájl de nem találtam meg.
ISO2God-al kibontottam, Le Fluffie-val megnéztem melyek azok a fáljok amiket megtud nyitni, egyet tudott a nxeart-t fájlt, ott meg is találtam, hogy:
Languages:
English Display Title and Description:
nxeart
de magát a nyelvi fájlt nem találtam meg sehol se:S Hol keressem? Milyen program kell?
Vagy ez nem úgy működik, hogy megtudom nyitni, mint egy txt-t és ott van a szöveg amit át kell írni magyarra?