Igen, ugyanígy potméterrel állítható.
Szia!
Nem tudom jó helyre írok-e, de problémám van az xbox360-as konzolommal. Folyamatosan veszem hozzá az EREDETI játékokat és ideig-óráig mindegyik működik is szépen. Aztán jön egy fagyás és soha többé nem indul az adott játék. Már lecseréltem a hűtőt, vettem hozzá hűtő állványt stb., de semmi változás. Most DVD ROM vásárlás elött állok hátha ez segít, de nem tudom milyen típus kell bele: BENQ, SAMSUNG, HITACHI?? Valami verziószámot meg kell néznem elötte? Szerinted ez orvosolná a problémát?
Válaszod előre is köszönöm
Szia!
Olvastam a lézerfej tisztítását az xbora. Hasonló eljárással megtísztithatom a 360-as fejét is?
Egyre több lemezt nem olvas be elsőre, a tálca ki be csukásával (néha 1-15x) el szokott indulni a játék.
használtam cd játszóhoz használatos fejtisztító lemezt de nem sok sikerrel.
Válaszodat előre is köszönöm
Persze, nyugodtan pucold meg.
Szedd szét a dvd-rom-ot és fültisztítóval rálehelés után pucold meg. Ez eddig tökéletes technikának mutatkozik.
Köszi!
Ez tipikus vagy egyedi hiba?
Van valami amire figyeljek a szédszedésnél?
Ez a hiba elő szokott fordulni. Ilyenkor fejet szoktak cserélni, de az csak a boltok meglátása.
Szétszedésnél... hümm, hogy ne törd gajra a burkolatot :)
De kül. nem érzékeny a készülék. Szal nyugodtan kotorássz benne.
Meg csavar is kell majd hozzá ...
Én is szoktam szét kapni de csak akkor amikor már porosnak tartom nagyon belülről.
Nekem nem olvassa csak a cd-t,csak a dvd-t,de azt bármilyet(film,játék,mp3).Tisztítás jót tenne neki?Vagy más probléma van vele?