GyIK

A Támogatás rendszer működése
   FAQ #142
   
2008.10.15-én beüzemelésre került a Támogatás rendszer. Erre ezért van szükség, mert a magyarítási folyamat néhány lépése pénzbe kerül, illetve a megbízható tesztelők/fordítók részére teszt konzolt szeretnénk biztosítani. Ezen felül a szerkesztőprogramokért, a tárhelyért fizetni kell. A támogatás lényege, hogy a kizárólag ezekre kiadott pénzt pótolni kell.

A Támogatás rendszer felépítése és működése:


Az általunk készített és kikerülő programokba, magyarításokba befektetett pénzt szeretnénk, ha megtérülnének, ezért létrehoztunk egy új felhasználói csoportot, a Támogatók csoportját. Aki ide bekerül, az onnét fogva viselni fogja ezt a minősítést, ezzel bármikor bármilyen prémium tartalmat letölthet az oldalról. Minden olyan dolog, ami pénzembe került, az egészen addig nem lesz elérhető a normál felhasználók számára, míg a rá fordított pénz meg nem térül (viszont a Támogató csoportba tartozó személyek bármikor szedhetik). Ha megtérült a pénz, akkor publikussá válik a letöltés mindenki számára. Ennek az a lényege, hogy egyszer mindenki támogassa a csapatot, ne csak használja a kemény munkák gyümölcsét.

Letöltés szempontjából vegyünk egy példát: Kiadunk egy magyarítást, amire 10000Ft-ot fordítottunk. Ezt a Támogató csoportba tartozó személy szedheti. Te például nem vagy még ezen csoportban. Így utalsz pl. 6500Ft-ot. Ezáltal ebbe a csoportba sorolódsz be. És ezek után bármit letölthetsz majd. Viszont a magyarítás ezáltal nem lesz publikus. Így másoknak is követni kell a példád. Tegyük fel, hogy a következő tag is utal, de ő 3500Ft-ot. Így ő is bekerül a Támogató csoportba, és élni fognak a kiváltságai, de a magyarítás publikussá válik, mivel összességében megtérült az eredeti 10000Ft-ot ráfordítás, így bárki szedheti.
Ez persze nem biztos, hogy gyors lesz. Lehet, hogy 2 hónapig kell várni, mire összejön a pénz több felhasználó támogatásából. És ha valakinek valami fontos lesz, az előbb utóbb rákényszerül arra, hogy ő is támogató legyen. Támogatás alkalmával ne feledd a gyorsabb csoportba sorolás érdekében a tárgyba a nick neved és a magyarításnál feltüntetett támogatási kódot megadni, hogy tudjuk, melyik magyarítás "egyenlegét" kell megnövelni!

A támogatást erre a bankszámlaszámra fizetheted be (megjegyzésként a felhasználói neved tüntesd fel! 500 Ft alatti utalásokat az általános kiadásainkra fordítjuk, tehát VIP tagsággal nem jár!):
10104985-32918600-01003003
(Budapest bank) | Számlatulajdonos: Svélecz Gábor
Megtekintve: 3659 (Egyedi 2342)