Chatbox (összes bejegyzés)

 • bikaboka01

  bikaboka01

  8 éve

  Sziasztok! Hiányzik pár xbox 360 magyarítás! Többek között, ami engem is érdekelne az az Alan Wake, Assassin's Creed 2 goty. A keresőbe beírtam, kidobta a találatot, rábökök a linkre, erre 404 hiba üzenet. Lehet én vagyok a noob. nyelves

 • magnakum

  magnakum

  8 éve

  Remélem segithetem!!

 • gongoro

  gongoro

  8 éve

  magnakum! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

 • magnakum

  magnakum

  8 éve

  gongoro!! Felül menj a letöltésekbe,ma jd a játékmagyaritás okba!!! Itt megtalálod a játék kész magyaritását!! Csak klikelj a letöltésre!!

 • gongoro

  gongoro

  8 éve

  Sziasztok, Csak egy gyors kérdésem lenne és minden tiszteletem a készítőké, Nagyra tartom a munkátokat és örülök, hogy visszatértetek, de a fórumokból nem érem el az xbox360- magyarosítások letöltését. Az Alan Wake-t szerettem volna megnézni, mert már évek óta vadászom és eddig soha nem vittem végig. Remélem tudnátok segíteni. Köszönöm.

 • EkE

  EkE

  8 éve

  szakmaki, használd a kibontáshoz ezt a programot: -ez egy link, kattints IDE-
  Másold rá a játékra a magyarítást és vedd fel a program által létrehozott games mappát az fsd vagy az aurora elérési útvonalai közé.

 • szakimaki

  szakimaki

  8 éve

  Sziasztok!
  Kezdő vagyok, RGH-s Xbox360-om van, egy pontos leírás kellene pl. a Deus Ex Human Revolution Directors Cut 2DVD-s játék (.iso) magyarításának Xbox-ra telepítésére, van egy leírás mellékelve a magyarítás mellé, de nekem az egy kicsit "kinai" mert leírjátok benne hogy bontsd ki a játék DVD1 fájljait, de azt nem írjátok oda, hogy mivel és a végén az .iso fájlból, milyen program segítségével csináltok GOD formátumot?! A válaszokat előre is köszönöm, akár ide is: -email-

 • EkE

  EkE

  8 éve

  Rico83, köszönöm, hogy jelezted!
  Javítva...

 • Rico83

  Rico83

  8 éve

  Üdv.
  Xbox classic magyarításokból egy darabot sem lehet elérni. Ránéznétek?
  Köszönöm előre is.

 • 01alonso07

  01alonso07

  8 éve

  Sziasztok,látom nálatok is gond volt a State Of Decay magyarításánál! Nekem végül sikerült így:
  nekem ez a verzió van: State.of.Decay. PROPER.XBLA.XBO X360-MoNGoLS
  ez egy mappa,ezen mappán belül van egy 584111E8 mappa és ebben van egy mappa 000D0000 és ezen belül pedig a játékunk!Szóval csinálnunk kell a 000D0000 mappa mellé egy 000B0000 nevű mappát és ebbe kell bemásolni az innen letöltött magyarítás fájlt!(ami nagyon jól sikerült)
  Majd rakjuk fel ide az 584111E8 mappát amiben már minden megvan hogy magyarul játszuk a játékot: HDD1/Content/ sok nulla/és ide kell rakni ezt a mappát!Ha elindítjátok a játékot akkor már magyar lesz!

 • Hunyadi Laca

  Hunyadi Laca

  8 éve

  Xbox360-ra készítenek még nagyobb címeket 2016-ban? Vagy leálltak a játékfejlesztés ekkel az One miatt? (mondjuk Far Cry Primal jó lett volna x360-ra)

 • Gabesssz

  Gabesssz

  8 éve

  Jaja a Content Manager egy baromi jó program tu-kat is meg a gamet is oda teszi alapból ahova kell nem hibázik . De a State Of D.-t nekem az sem oldotta meg , de mint kiderült azért nem mert a DLC-et sem látta , leszedtem egy másikat feltettem újra a Dlc-et és egyből látta a DLC-et is és így már működött a magyarítás is , sőt még a Tu4-et is feltettem hátha azt hiányolta , igazából nem tudom mitől indult el a dlc mert látszatra mindkettő ugyan olyan volt , de az biztos , hogy a DLC-et kell előbb látnia és akkor valszeg jó lesz.

 • Palya

  Palya

  8 éve

  Janesart: Ha a magyarítás a fontos, akkor a két gép közül egyértelmű a választás. Az Xbox 360 amire 200 körül saccolnám a magyarítások számát. Gyárilag nagyon de nagyon kevés játék jön ki magyar felirattal, és mivel az Xbox One nincs törve, arra egy házi magyarítás sincs.

 • bikaboka01

  bikaboka01

  8 éve

  Használjátok a 360 Content Manager 3.0 programot a State of Decay játék magyarítására. Elindítjátok a progit, beállítjátok az FTP-t, kikeresitek a magyarított fájlt majd feltöltitek a boxra. Ez a program automatikusan oda teszi a fájlt, ahová kell. Én így csináltam, és működik rendesen a magyarítás. mosoly

 • Janesart

  Janesart

  8 éve

  Sziasztok
  Xbox 360 at vagy az one t erdemes megvenni? Meg nem volt konzolom es jo lenne csomo magyar feliratos vagy szinkronos jatek lenne. Ez fontos nekem de nem tudom eldonteni mit erdemes venni. Velemenyeket szeretnek. Koszi

 • yoyo20

  yoyo20

  8 éve

  sziasztok valaki segitene nekem a state of decay magyarositásnál hogyan kell megy csinálni elöre is köszi

 • Indy3

  Indy3

  8 éve

  bikaboka01:
  Bocsi elnéztem. nm raktam be a fájt, de mostmár jó sikerült. NAgyon szépen köszönöm a segítségedet. további szép napot

 • Indy3

  Indy3

  8 éve

  bikaboka01:
  Nekem se sikerült magyarosítani a State of Decayt pedig csináltam 000B0000 mappát a 584111E8 mappa mellé és semmi.
  Játék info: Title ID: 584111E8
  Media ID: 6F32E742
  Base Version: 00000002

 • Zol33

  Zol33

  8 éve

  Sziasztok! Először is örömteljes hogy újra működtök! :) Másodszor azt vettem észre hogy a letöltéseknél maximum 6 oldal van, viszont ha név sorrendet változtatok akkor megtalálom a többit is :) apró hiba de szembe tűnő volt számomra :) köszi hogy újra itt lehetek :)

 • bikaboka01

  bikaboka01

  8 éve

  Hunyadi Laca: Hdd1\Content\0000000000000000\584111E8\000B0000\ide ragd a fájlt amit kicsomagoltál. A mappákat neked kell létrehozni a "sok" nulláson belül mosoly

 • dante92

  dante92

  8 éve

  Sziasztok!
  Nekem olyan gondom lenne, hogy xbox classic-on leszedtem több PAL verziós GTA III-at, rá raktam a magyarosítást, de úgy se lett a ját3k magyar. Pedig mindent megtettem már. Mi lehet a gond?

 • Hunyadi Laca

  Hunyadi Laca

  8 éve

  State of Decay magyarítást tudja valaki, hogy hogyan kell beültetni? A két gigás játék mellé rakjam a 140 megás kiterjesztés nélküli magyarítást? Vagy valami progival be kell ültetni?

 • EkE

  EkE

  8 éve

  Lampi74, használd az EK RGH Tool programunkat: -ez egy link, kattints IDE-

 • Lampi74

  Lampi74

  8 éve

  A magyarítások mellé azok használata, beültetése is megérne egy leírást. Ráadásul ma már win10 64 bit alatt az isokkal se tudok mit kezdeni. A god2iso progival készített isora azt írja az image browser, hogy nem xbox formátum :(

 • Hunyadi Laca

  Hunyadi Laca

  8 éve

  Prey: jaja, a németre lett ráültetve a magyar nyelv. Ha a konzolt németre állítjuk, a játék nyelve magyarra változik patch-elés után. Néhány dolog német lesz ugyan, de a dialógusok magyarul olvashatók.
  State of Decay: másik gépemre is letöltöttem, s ott megbirkózott vele a kicsomagoló. Kiderült, hogy az asztali gépemen valami ősrégi WINRAR az alapértelmezett , ami nem tudott mit kezdeni ezzel. Köszi mindent, megoldódtak a problémák.

 • Hunyadi Laca

  Hunyadi Laca

  8 éve

  Prey: mondjuk lehet hogy nem az angolra tették rá a magyarítást, hanem a németre, s átállítva a nyelvet (vagy az xboxot németre) magyarrá változik. Leírást nem találtam a magyarítás használatáról, ezt még majd kipróbálom (ha kisfiam odaenged 5 percre a konzolhoz) nyelves

 • Hunyadi Laca

  Hunyadi Laca

  8 éve

  Akkor nálam lesz a gond a State of Decay fájllal. Azért köszönöm szépen a gyors választ!
  Prey: pár perce próbáltam én is. A ppf-et elvileg, mint egy PATCH-et kell hozzáadni egy külső programmal az ISO-hoz. A Quake 4-nél ez nekem sikerült is a ppf-o-matic3 nevű programmal, de a Prey-nél sajnos nincs változás a PATCH-elés után. Valami ötlet?

 • magnakum

  magnakum

  8 éve

  Sziasztok!! Letöltöttem a Prey xbox360!! Nos oké,de ppf ben!!! Mit csináljak? Minden tiszteletem a tietek,nagyon jó oldal!! Már egy pár magyaritást megcsináltam,de még ezzel nem találkoztam!!! Help...

 • bikaboka01

  bikaboka01

  8 éve  Hunyadi Laca: Semmi gond a State of Decay fájllal. Tökéletesen kicsomagolható. mosoly

 • Hunyadi Laca

  Hunyadi Laca

  8 éve

  State of Decay magyarítást letöltés után nem engedi kicsomagolni ("hibás csomagolt fájl"). Többször próbáltam.
  üdv

Ugrás az oldalra  1 2 3 ... 63 [64] 65 66