Feltörték a PS4-et


 Evin    2018 febr 28 : 20:44

ps4pro.jpg

Már 4.55-ös firmware verzióig garázdálkodhatunk a gépen

Valószínűleg már minden Ps4 tulaj ismeri a hírt, hogy 2017. december legvégén publikáltak egy új törést a Playstation 4 rendszerre. Addig csupán az 1.76-os firmware volt megtörve, ami lássuk be, elég régi (jelenleg 5.50-nél járunk), és csak a legelső játékok tudtak rajta futni, de december óta a4.05-ös firmware tulajok is részesülhettek a kiváltságban, hogy szinte bármivel játszhatnak, ami nem követel meg nagyobb FW számot. Ma már igen nehéz ilyen gépet beszerezni, de nem lehetetlen.

Viszont friss mai, ropogós a hír, hogy a mai naptól immár a 4.55-ig lehetséges a PS4 törése, ami több futtatható játékot, és könnyebben beszerezhető konzolt (4.55FW alatti) jelent.

Fontos viszont tudni, hogy a törések jelenleg haladó felhasználóknak ajánlottak csak! Aki kicsit is ismeri pl a PS3 törését, amit igazából csak feltelepítesz és onnantól kezdve fel van törve a gép, azt itt el lehet felejteni. Itt a PS4 böngészőjén keresztül kell "betörni" a gépre, és onnantól nyersz magadnak jogokat, melyek többsége egy újraindításra elveszik, és minden újraindításnál újra fel kell törni a gépet. Ezért azt javasoljuk, aki félti a gépét és/vagy garanciális még, az inkább várjon egy kiforrott, felhasználóbarátabb törésre, melyre az utóbbi pár hónapok fényében, hamarosan rácsaphatunk, ha az égiek is úgy akarják.




0 Hozzászólás