LT+ 2.0 XGD3 0800


 EkE    2011 okt 03 : 17:03
 Nincs    XBOX 360

xgd3.jpg

Végre valahára kiadták az LT+ 2.0-ás FW-t az XBOX 360 Samsung, Benq és Lite-on meghajtóihoz, így meg lehet kezdeni a meghajtók flash-elését.

Végre valahára kiadták az LT+ 2.0-ás FW-t az XBOX 360 Samsung, Benq és Lite-on meghajtóihoz, így meg lehet kezdeni a meghajtók flash-elését. Természetesen a kint lévő XGD3 formátumú játékok nem férnek fel a lemezekre, ezért a képfájlok levágása szükséges. Összedobtam egy gyors útmutatót, hogy CloneCD-vel hogyan kell kiírni a játékokat, mert már legalább a 30. ilyen üzenetet kapom.
XGD3 0800 lemezek kiírása




24 Hozzászólás

    lafseo90
    11 éve

    Take one circle and keep folding it in half until it's folded into 16ths. Unfold it and place a small piece of masking tape where each crease line is on the edge of the circle. Then punch holes through the masking tape, fold the circle in half and tie string through the holes you punched. Thanks.
    Regards,
    online tutors


    0 0
    NewBlackYork
    11 éve

    Sziasztok

    Nekem is az XGD3 kiirassal akadt 1 kis gondom. A gepen lt2.0 van es 2.0.13599-es dashboard. Patcheltem a jatekot lt2.0-ra. Be is olvassa a jatekot, de valamit frissiteni akar. Talan 1el frisseb dashboard kellene neki??? Ha van valakinek barmi otlete, azt megkoszonom.

    0 0
    EkE
    11 éve

    Helló!

    Semmi sem 100%, de vanak játékok, amik csak Max Burner íróval kiírva lesznek jók (ha levágod a lemezek végét, akkor azok bíz hibásak lesznek).
    Nálad a meghajtó miatt nincs ellenőrzés, én mégis azt ajánlom, hogy próbáld ki ezt a módszert: -ez egy link, kattints IDE-

    Nem írkálok játékokat, így sajna túl sokat ezeken kívül nem is tudok segíteni. Remélem ezek is hasznosak voltak.

    0 0
    tagergoo
    11 éve

    Tisztelt Eke két kérdésem lenne kérlek ha tudod mihamarabb válaszolt meg őket.Köszönöm.

    1.Ez a módszer 100%-osan működik mert nekem a The Witchernél és a The Amazing spiderman-nál sem működött mi lehet a baj?
    2.Mivel már Hitachi meghajtóra is kijött a 2.0 ezért az lenne a kérdésem hogy ott is működik?
    A válaszokat előre is köszönöm.
    Üdv:Tagergoo

    0 0
    messina
    11 éve

    Sziasztok!
    Nekem egy 360 elitem van,és az a problémám,hogy valamikor karácsony táján a PES12 valami frissítést akart elvégezni a gépen,és úgy félúton megállt a dolog :)Mondanom se kell vihettem újra okosítani a gépet,és ott azt mondták nekem,hogy az LT.2.0 lesz rátéve.Azóta ok minden,de a napokban előakartam venni a régi játékaimat,és döbbenetemre ami eddig ment, az most nem indult (BlackOps)ilyenkor mi van? :)Mit tudok tenni?

    0 0