Letöltések akadozásai, változtatások


 EkE    2017 márc 09 : 17:55
 Nincs    Vegyes

dropdrive.jpg

A letöltések kiszolgálása jelenleg nagyjából két hete halott.

A letöltések kiszolgálása jelenleg nagyjából két hete halott. Ez tény, tudunk róla... Most próbálok egy kis magyarázatot adni róla.
A letöltéseinket eddig Dropbox-ról szolgáltuk ki egy a Mega fájlmegosztóhoz hasonló módszerrel, viszont a dropboxnál kitalálták, hogy a túl sok letöltés miatt korlátozzák a fiókunkat. Következménye, hogy több alkalommal rövidebb ideig, most pedig több hete elérhetetlenek a letöltések. Erre a tiltásra lépnünk kellett szolgáltatóváltással. De problémát az okozott, hogy nincs még egy olyan fájlmegosztó, ahol úgy tárolhatjuk és oszthatjuk meg a fájlokat, hogy azt közvetlen hivatkozással elérjük.
Fejlesztenünk kellett a letöltéskezelőnkön és közben megkerülni a külső fájlmegosztó megszorításait. Ár és az érte kapott tárhelyméret valamint a kijátszhatósága miatt a Google Drive szolgáltatására esett a választásom.
Most pedig örömömre szolgál, hogy bejelenthetem... az átalakításokat elvégeztük, a fájlokat átköltöztettük. a rendszer készen áll a használatra... DE
Jelenleg az összes letöltésünk letöltési linkjét frissítenünk kell Dropbox-ról Drive-ra. Én személy szerint igyekszem a bejelentett hibás letöltési linkekkel kezdeni, de munkám miatt kevés időm lesz rá, így a türelmeteket szeretném kérni és azt, hogy csak azon letöltésekre küldjetek bejelentést, amit tényleg szükségesnek érzitek, hogy mihamarabb elérjétek. Ha egyszerre bekülditek az összeset, akkor nem lesz priorizálva és szépen sorban lesznek csinálva.
A linkek frissítésének befejezését jelezni fogom nektek.
Friss: A programozónk javította a letöltések oldalon fellépő lapozási bugot is. Így most minden letöltés sorba rendezés nélkül érhető el.




0 Hozzászólás