Közeledik a Need For Speed Hot Pursuit


 EkE    2010 jún 16 : 18:28
 Nincs    Electronic Arts

2010.06.06_need_for_speed_hot_pursuit_3.jpg

"Zsaruk és versenyzők + Izomautók + Barátok = Nonstop vetélkedés"

"Zsaruk és versenyzők + Izomautók + Barátok = Nonstop vetélkedés"
A Criterion megajándékozza a hálózat nemzedékét a Need for Speed Hot Pursuit játékkal. Az Electronic Arts Inc. Criterion Games stúdiója bejelentette, hogy díjnyertes fejlesztőcsapata készíti a méltán világhírű Need for Speed franchise legújabb epizódját. Az azonos című alapjáték által ihletett programot a Criterion a Los Angeles-i Electronic Entertainment Expón mutatta be. A 2010 novemberében megjelenő Need for Speed Hot Pursuit a termékcsalád gyökereihez nyúl vissza: a rendőrök és a közúti versenyzők örök küzdelmét kelti életre. A Criterion alaposan feladja a leckét versenytársainak vadonatúj online hálózatával, a Need for Speed Autologgal, mely lehetővé teszi, hogy a játékosok összevessék versenyeredményeiket, és személyre szabott játéktanácsokat kapjanak barátaiktól – ez a jellemző a cég reményei szerint az online generáció számára is vonzóvá teszi a virtuális autóversenyzést.


[thumb=100,56,0|Need for Speed Hot Pursuit::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1063/2010_06_06_need_for_speed_hot_pursuit_2.jpg[/thumb][thumb=100,56,0|Need for Speed Hot Pursuit::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1063/2010_06_06_need_for_speed_hot_pursuit_1.jpg[/thumb]Platform: Playstation 3, XBOX 360, Nintendo Wii | Típus: Verseny | Megjelenés: 2010. november 19. Kiadó: Electronic Arts | Fejlesztő: Criterion Studios További tartalmak: játékképek | videóelőzetes
A Need for Speed Hot Pursuit vásárlói az üldöző és az üldözött szerepében is megtapasztalhatják a hajsza izgalmait. Játszhatnak zsaruként vagy versenyzőként, szólóban, de akár csapatban is. A nagy sebességű ámokfutás összes adata és eredménye a Need for Speed Autologban fut össze. Ez a hálózat nem csak a barátokat kapcsolja össze egy-egy izgalmas üldözés vagy futam erejéig: azt is lehetővé teszi, hogy eredményeiket tételesen összevessék, és saját szociális hálózatukon belül mérkőzzenek meg a végső győzelemért. Craig Sullivan, a játék kreatív igazgatója szerint: „a Criterionnál azóta játszunk a Need for Speed epizódjaival, mióta a címet a 3DO bedobta a köztudatba. Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy lehetőséget kaptunk a termékcsalád megújítására és online közönséggel való elfogadtatására. Az volt a célunk, hogy a lehető legvalósághűbben adjuk vissza a közúti üldözések izgalmát… a nappali biztonságában, hogy a játékosok barátaikkal együtt, önfeledten élvezhessék." A Criterion Games által fejlesztett Need for Speed Hot Pursuit forgalmazása Észak-Amerikában 2010. november 16-án, Európában november 18-án és 19-én kezdődik XBOX 360, PlayStation 3, PC platformokra. A Need for Speed Hot Pursuit Wii változatát az Exient fejleszti. A Need for Speed Hot Pursuit E3-on bemutatott előzetesét az alábbi oldalról tudod letölteni HD felbontásban! További Need for Speed információkért látogass el a hivatalos needforspeed.com oldalra, csatlakozz a rajongótáborhoz a Facebookon: facebook.com/needforspeed és kövess minket Twitteren: twitter.com/needforspeed!



2 Hozzászólás

    EkE
    13 éve

    Azok után amennyi mocskot mostanában kiadtak az tűnik a legjobb lépésnek, ha végre visszatérnek a régen is bevált szisztémához. Azokkal a részekkel még lehetett szórakozni.

    0 0
    Pokesz
    13 éve

    Na szépen leporolják a régi nevet és felturbózva újra kidobják. Ami ugye nem baj, hiszen anno is jól szórakozott vele a nép :)

    0 0