Alice: Madness Returns - Ugrás a nyúlüregbe


 EkE    2010 aug 09 : 22:30
 Nincs    Electronic Arts

amr_04.jpg

10 év után Alice visszatér, hogy megpróbáljon ésszerű indokot találni szülei halálára. A komor, rideg Londonból átlép Csodaország gazdag és csábító világába.

Az Alice: Madness Returns 10 évvel az eredeti játék vége után kezdődik. Alice megpróbál felépülni az érzelmi traumából, melyet családjának egy végzetes tűzvészben történő elvesztése idézett elő. Miután egy évtizedet töltött egy elmegyógyintézetben, végül egy pszichiáter gondjaira bízzák, aki talán segíthet neki legyőzni a visszatérő rémálomszerű hallucinációkat. Alice hosszú küldetésre indul, hogy kiderítse családja halálának valódi okát. A komor, rideg Londonból átlép Csodaország gazdag és csábító világába.




[thumb=100,56,0|Alice: Madness Returns::Alice: Madness Returns||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1072/amr_01.jpg[/thumb][thumb=100,56,0|Alice: Madness Returns::Alice: Madness Returns||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1072/amr_03.jpg[/thumb][thumb=100,56,0|Alice: Madness Returns::Alice: Madness Returns||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images//1072/amr_02.jpg[/thumb] Platform: Playstation 3, Xbox 360 | Típus: Akció | Megjelenés: Ismeretlen (2011) Kiadó: Electronic Arts | Fejlesztő: Spicy Horse További tartalmak: játékképek | videóelőzetes

A játékvilág látnoka, American McGee visszatér Csodaországba – az Electronic Arts Inc. és a Spicy Horse Games bemutatja Alice: Madness Returns című játékát, a 2000-es PC siker American McGee’s Alice sötét és baljóslatú folytatását. Az új játék stílusa ugyanolyan sötét, mint az eredetié, ám egészen új látványelemeket, történetet és játékszerkezetet kínál. Az Alice: Madness Returns szórakoztató, ugyanakkor a függőség veszélyét magában hordozó akció-kalandjáték PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre. A játék végigköveti Alice útját a romlott és darabokra hullott Csodaországon át, hogy megfejtse a titkokat saját zavaros múltja és megkínzott pszichéje mögött. Ezen az utazáson a játékosok részletesen kidolgozott világgal és egyedi karakterekkel találkozhatnak, és epikus csatákban vehetnek részt halálos fegyvereikkel, sötét lelkű gonosztevők ellen.

„Az Alice klasszikus fikció, tele emlékezetes karakterekkel, helyekkel és eseményekkel. A mi megközelítésünk az Alice: Madness Returns-ben fogja ezt a színes világot, és megtölti pszichotikus személyiségekkel, valamint mindent átható őrülettel” – nyilatkozta American McGee, a Spicy Horse Games társalapítója és kreatív igazgatója. „Alig várjuk, hogy megoszthassuk látomásunkat az Alice Csodaországban világáról a rajongókkal és a játékosokkal.”

„2000-ben igazi kultjátékot teremtettünk PC-re az American McGee’s Alice-szel. És most, tíz évvel később örömmel jelenthetem be, hogy American visszatért a színre, és a Spicy Horse Games tehetségeit vezetve elkészítette a folytatástW – nyilatkozta David DeMartini, az EA Partners alelnöke és vezérigazgatója. WAz Alice Csodaországban ma is nagy népszerűségnek örvend az egész világon. Alig várjuk, hogy átnyújthassuk a rajongóknak a következő fejezetet, az Alice: Madness Returns-t.”

Az Alice: Madness Returns 2011-ben jelenik meg PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra.

További információk az Alice: Madness Returns-ről: -ez egy link, kattints IDE-



0 Hozzászólás