A Need for Speed újraértelmezi a versenyszimulációt


 EkE    2011 ápr 01 : 08:11
 Nincs    Electronic Arts

shift2_scrn_03.jpg

Éld át a vezetés izgalmát a vadonatúj sisakkamerával, az erőpróbáló éjszakai versenyeken és az Autolog kínálta ellenfelek ellen!

A valószerű autóverseny-szimuláció műfaja magasabb fokozatba kapcsol: az Electronic Arts bejelentette, hogy a közkedvelt Need for Speed sorozat legújabb epizódja, a SHIFT 2 UNLEASHED világszerte elérhető. A SHIFT 2 UNLEASHED új grafikus motorjával és a látvány terén eszközölt fejlesztéseivel új szintre emeli a forradalmian valószerű vezetési élményt; újdonságai a sisakkamera-nézet, az éjszakai vezetés és a pálya, illetve az autók valószerű elhasználódása. Az új epizódot a kritikusok világszerte elismeréssel fogadták; a PlayStation: The Official Magazine és az Official Xbox Magazine egyaránt 9/10-es értékelést adott neki. Az Official Xbox Magazine szerint a SHIFT 2 UNLEASHED "nagyon ott van", a Game Informer szerint pedig "a SHIFT 2-vel vált a sorozat vérbeli szimulációvá."


[thumb=100,56,0|SHIFT 2 UNLEASHED::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images/1089/shift2_scrn_01.jpg[/thumb][thumb=100,56,0|SHIFT 2 UNLEASHED::||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images/1089/shift2_scrn_02.jpg[/thumb] Platform: Playstation 3, Xbox 360, PC | Típus: Verseny | Megjelenés: 2011. március 30. Kiadó: Electronic Arts | Fejlesztő: Slightly Mad Studios További tartalmak: játékképek | videóelőzetes

"Célunk a SHIFT 2 UNLEASHED játékkal az első hely megszerzése a versenyszimulációk között, hogy az egész műfajba új életet leheljünk" – nyilatkozta Marcus Nilsson, a SHIFT 2 UNLEASHED ügyvezető producere. "A Team Need for Speed pilótáival való együttműködés lehetővé tette, hogy nagyon is valódi tapasztalatok birtokában fejlesszük tovább a program jellemzőit; ezek a változások a játékélmény egészére pozitív hatást gyakoroltak. Az olyan sosem látott újdonságok, mint a sisakkamera, tovább vékonyítják a választóvonalat szimuláció és valóság között."

Az újonnan bemutatott Pagani Huayra szuperautót elsőként felvonultató program jóvoltából a játékosok egyedülálló valószerűséggel élhetik át az autóversenyzés izgalmait. A SHIFT 2 UNLEASHED játékban helyet kapott a Need for Speed Hot Pursuit újdonsága, a versenyszellemet tápláló Autolog technológia is, mely eredményeik alapján rangsorolja a barátokat és a riválisokat, nagyban fokozva az újrajátszhatóságot. A játékban szereplő járművek, a szimulátoros hagyományoknak megfelelően, sokoldalúan testre szabhatók és tuningolhatók.

A SHIFT 2 UNLEASHED világszerte elérhető Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra. További SHIFT 2 UNLEASHED információkért keresd fel a játék weboldalát: -ez egy link, kattints IDE-, csatlakozz a rajongótáborhoz a Facebookon: -ez egy link, kattints IDE-, és kövess minket Twitteren: -ez egy link, kattints IDE-



6 Hozzászólás

    yanjun
    Judgement
    11 éve

    Nem tudom, lassan már minden hónapra jut egy autós cím. Szerintem Pc-re és konzolra is jutott bőven az arcade faltól falig típustól az utolsó szögig pontos fizikával megáldott gémekig, felesleges ez a folytonos siránkozás, amikor nem volt ilyen telítetta piac nyilván könynebb vol emlékezetes címeket gyártani.
    Mellesleg van még valaki akit lázba hoz az NFS név? Totál fogalmam nincs róla hány része jelent már meg, de azt se tudom mikor olvastam fikázó teszteken és kritikákon kívül mást az utóbbi években.
    Viszont azt nem értem hogy egy ilyen legendás cím és húzónév mint pl. a Carmageddon, a mai grafikai színvonal mellett (most komolyan, egy felturbózott flatout 2 motornál job nem is kéne, minden adott a tökéletes őrült autós szórakozáshoz!) miért szorult ennyi év után a kickstarteres megoldásra hogy lehessen belőle valami. És a végeredményben még így se lehetünk biztosak. Értem én hogy az nfdnek sose lesz vége, de azért néha feldobhatnák kicsit a piacot...

    0 0
    David93
    11 éve

    Kár,hogy ezek már sose lesznek olyanok,mint amivel elkezdődött az egész.
    Mint pl az NFS HP2,mekkora game volt és mennyit játszottam vele.Ahhoz képest teljesen más lett az egész...így már nem tetszős. :) Ami ilyen arcade forma azokkal nem is játszottam,tényleg lehet vlmi igazság abban,hogy az MW után lefőtt a kávé az NFS-nek.

    0 0
    Raziel
    13 éve

    Ahogy írtad, "az autók élethűen viselkednek", nekem az a szimulátor. De nevezhetjük nagyon jó irányítással "megáldott" játéknak is. De pont ez az, amit az első részben sem tapasztaltam. Így aztán én is csak el voltam vele egy darabig, de engem nagyon bosszantott. Gondolom, Te nem vagy autós játék "fanatikus", csak eljátszogatsz velük. Én imádom az autós stuffokat, ezért fontos nekem az, hogy "az autók élethűen viselkedjenek". Például az F1 2010-ben az autók szinte tökéletesen viselkednek.

    Azért örülök, hogy más véleményét is olvashatom. Többen is hozzá szólhatnának a témákhoz.

    VRoland73

    0 0
    EkE
    13 éve

    Én igazából azt nem értem, hogy miért olyan fontos erőltetni ezt a szimulátor szöveget.
    Rendben, hogy az autók esetleg élethűen viselkednek, de ettől még egy játék nem lesz szimulátor.
    Ha viszont ezt a tényezőt nem vesszük számításba, akkor egy nagyon jól összerakott autóversenyről van szó.

    Az első résszel is nagyon jól elvoltam...

    0 0