A Crysis 2 két különleges kiadásban érkezik


 EkE    2010 aug 23 : 21:24
 Nincs    Electronic Arts

crysis2lepr.jpg

A Crysis 2 Limited Edition a normál kiadás árával megegyező termék, a készlet erejéig lesz elérhető, és négy darab, többszereplős játékban elengedhetetlen jellemző feloldását teszi azonnal elérhetővé.

Az Electronic Arts és a Crytek GmbH, Európa vezető független játékfejlesztője, a számos díjjal kitüntetett Crysis sorozat készítője, ma bejelentett két különleges kiadást is a hamarosan napvilágot látó Crysis 2 belsőnézetű akciójátékhoz; ezek a Crysis 2 Limited Edition és a Crysis 2 Nano Edition. Mindkét kiadás különleges dobozban érkezik, és azonnali feloldásokat tartalmaz, melyek a Crysis 2 többszereplős játékmódjaiban használhatóak ki. A Limited Edition és Nano Edition már most előrendelhetőek, korlátozott számban. Az EA és a Crytek nagy örömére szolgál továbbá a zárt többjátékos béta megjelenését bejelenteni az Xbox 360-ra, amely idén ősszel lesz elérhető.


Platform: Playstation 3, Xbox 360 | Típus: FPS | Megjelenés: 2011. március 11. Kiadó: Electronic Arts | Fejlesztő: Crytek GmbH

A Crysis 2 Limited Edition a normál kiadás árával megegyező termék, a készlet erejéig lesz elérhető, és négy darab, többszereplős játékban elengedhetetlen jellemző feloldását teszi azonnal elérhetővé:

Bónusz TP – A játékos úgy vághat bele a többszereplős csatákba, hogy elegendő tapasztalati ponttal rendelkezik majd az 5 különböző osztály fegyverkiosztásának korai hozzáféréséhez.
SCAR hologram kivetítő – A SCAR-ra szerelhető speciális kiegészítés hologram képmást jelenít meg kivetítve a játékosról, így tévesztve meg az ellenfeleket.
SCAR fegyver álca – Ez a digitális rejtőzőkészlet egyedi, álca mintázattal ruházhatja fel a játék egyik legnépszerűbb rohamfegyverét.
Platina dögcédula – Az egyedi dögcédulákból több mint 250 féle szerepel majd a programban, ezek gyűjthetőek is lesznek a Crysis 2 többszereplős játékmódjaiban, még jobban személyre szabva a harcmezőn nyüzsgő katonákat.
A Crysis 2 Nano Edition az igazi rajongók részére tervezett csomag, fémdobozában a Limited Edition egy példányával, továbbá egy 28 cm magas Prophet szoborral (a játék egyik hőse), amint egy New York-i taxi tetején feszít. Az exkluzív kiadás része még egy gyönyörű művészeti album is; mindezeket a játékos egy nanopáncél ihlette, egyedi hátizsákban veheti át. A Nano Edition nem kerül bolti forgalomba, nagyon alacsony példányszámban, előrendeléssel lesz hozzáférhető.

A Crysis 2 a 2011-es év egyik leginkább várt játéka, az ez év júniusában megrendezett E3-on (Electronic Entertainment Expo) 25 díjkategória jelölést és 12 díjat vihetett haza, köztük a GameSpy.com „Legjobb lövöldözős játék” díját és a „Legjobb grafika” díját a Gamespot.com-tól. A program többjátékos módját a Crytek többszereplős játékra szakosodott műhelye, a Crytek UK fejleszti. Akár a szóló kampány, a többszereplős játék is elhozza a játékosoknak az emberfeletti képességeket garantáló nanopáncélzat használatának élményét, élő fegyverré válhatnak, ahogy képességeik legjavát nyújtva küzdenek egymással, vagy épp egymás oldalán New York városának magasságaiban és mélységeiben.

A Crytek új, elsőrangú multiplatform fejlesztőtechnológiájával, a CryENGINE 3-mal létrehozott Crysis 2 PlayStation 3, Xbox 360 és PC-n 2D-ben és 3D-ben lát napvilágot. Várható megjelenés Európában: 2011. március 25.



0 Hozzászólás