2010. október 15-én a „Medal of Honor” visszatér a frontvonalba


 EkE    2010 máj 24 : 11:58
 Nincs    Electronic Arts

moh2010multiscrnmulti16.jpg

A Meadl of Honor visszatér a frontvonalba és 2010. október 15-én érkezik Playstation 3, Playstation 2 és XBOX 360 konzolokra.

Az Electronic Arts Inc bejelentette, hogy a legendás belső nézetű lövöldözős játék, a Medal of Honor ismét bevetésre kész! A nagy várakozással övezett, napjainkba átültetett akciójáték 2010. október 15-én jelenik meg Európában. A bejelentéssel egyidejűleg a játék hivatalos honlapján, a medalofhonor.com oldalon elérhetővé vált a „Leave A Message” című, szívhez szóló rövidfilm. A film az Egyesült Államok hadseregének egyik gyalogos egységét mutatja be, amint harcba indulnak egy helikopter fedélzetén. A küldetés bizonytalanságával és a háború poklával torokszorító ellentétet képez az egyik katona nyugodt hangja, amint az otthon maradt szeretteinek üzen. A ma bemutatásra kerülő provokatív ajánló a legújabb epizódja egy sorozatnak, amely azt kívánja bemutatni, milyen megrendítő eseményekkel kell szembenézniük napjaink katonáinak.


[lightview=http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images/1051/moh2010multiscrnmulti5.jpg|Medal of Honor::Medal of Honor||left]http://www.konzolozz.hu/kepek/newspost_images/1051/thumb_2010_05_25moh2010multiscrnmulti5.jpg[/lightview]Platform: Playstation 3, Playstation 2, XBOX 360 | Típus: FPS | Megjelenés: 2010. október 15. Kiadó: még nincs | Fejlesztő: EA Games További tartalmak: játékképek
„A Medal of Honor bepillantást enged napjaink háborúinak világába. A játék, amelyet valós események és létező személyek inspiráltak, egy 21. századi katona szemszögéből mutatja be a harcmező eseményeit. A játékos eldöntheti, hogy egy egyszerű gyalogos vagy egy Tier 1 elitkatona bőrébe bújva merül alá a háború poklába” – nyilatkozta Greg Goodrich, a Medal of Honor divízió ügyvezető producere. „Különösen büszkék vagyunk erre az alkotásra, mert amellett, hogy a játékosok ízelítőt kaphatnak a játékból, amelyen épp dolgozunk, megismerkedhetnek a benne szereplő harcedzett katonák igazi személyiségével, emberi oldalával.” A sorozat tizenegy éves történelmében először, a Medal of Honor elhagyja a második világháborús hadszínteret, és a háború dúlta Afganisztánban veti be a játékosokat, egy maroknyi fiktív karakter szemszögéből mutatva be a modern harcászati műveleteket. Az izgalmakban bővelkedő hadjárat során bevetésre kerül az Egyesült Államok hadseregének elitcsapata, a széles körben viszonylag ismeretlen Tier 1 egység is, amely közvetlenül a National Command Authority (Nemzeti Parancsnokság) irányítása alatt hajt végre olyan küldetéseket, amikkel senki más nem tudna megbirkózni. A Medal of Honor egyjátékos kampányát az Electronic Arts Los Angeles-i stúdiójában fejlesztik. A fejlesztőcsapat a munkálatok kezdete óta szorosan együttműködik a U.S. Special Operations Community (az Egyesült Államok Különleges Műveleti Közössége) Tier 1 különleges egységének ügynökeivel a lehető leghitelesebb modern háborús élmény létrehozásának érdekében. Hogy a többszereplős játékmód az egyjátékos élmény méltó párja lehessen, annak fejlesztésénél az EALA a többszereplős játékok területén komoly szaktudást szerzett EA Digital Illusions CE AB stúdióra támaszkodik. A két stúdió idén ősszel közös erővel kelti új életre a sorozatot egy új generáció számára.



0 Hozzászólás